marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart vrea sa ia o pauza de la actorie: filmele cu care va impresiona in urmatoarea perioada

Dupa ce era Twilight s-a incheiat, Kristen Stewart a incercat sa schimbe traiectoria carierei sale si a acceptat roluri dificile, in filme de arta sau independente

Kristen Stewart vrea sa ia o pauza de la actorie: filmele cu care va impresiona in urmatoarea perioada

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO


Astfel, actrita de 24 de ani joaca in acest an in cateva productii impresionante, cu care poate sa convinga odata si pentru totdeauna ca este o actrita talentata. Insa, Stewart a decis ca dupa lansarea acestor filme sa ia o pauza in cariera.


Intr-un interviu acordat publicatiei USA Today, Kristen Stewart a declarat ca vrea o pauza de la filme, pentru a experimenta si altceva. "Vreau sa iau o pauza pentru ca lucrez non-stop de doi ani. Sunt actrita si asta e forma de arta prin care m-am format, dar pentru ca am inceput de tanara, ma simt intimidata si as vrea sa imi dezvolt creativitatea si prin alte forma de arta" a spus Kristen Stewart.

 


 

 

In ultimii doi ani, Kristen Stewart a fost mai retrasa de ochii presei, dupa ce a fost implicata intr-un scandal de infidelitate - ea l-a inselat pe Robert Pattinson cu regizorul filmului Snow White and The Huntsman, Rupert Sanders- insa a muncit incontinuu. "Vreau sa imi cumpar un atelier in centrul Los Angeles-ului si sa fac arta cu mainile mele, vreau sa fac si un scurt metraj. Am luat decizia asta in urma cu cateva saptamani".


"Sunt fericita acum, nu mai incerc sa ma lupt cu frica, am depasit acel moment" a comentat Stewart, dupa ce a recunoscut ca in perioada in care juca in saga Twilight, a fost ingrozita de expunerea in media. Dar urmatoarele ei filme chiar o pot propulsa in liga mare, a actorilor carora le este recunoscut talentul.

 

 

 

Primul ei film dificil este "Camp X-Ray", care deja a primit recenzii foarte bune, iar criticii au laudat interpretarea ei. Filmul se invarte in jurul povestii unui soldat, Cole (Kristen Stewart), care este trimis in misiune la celebra inchisoare Guantanamo Bay, se imprieteneste cu un om, Ali (Peyman Moaadi), care a fost prizonier acolo timp de opt ani.  Urmatoarele ei filme, care au facut deja furori la festivaluri, sunt "Cloud of Sils Maria", in care joaca si Juliette Binoche si "Still Alice", unde cei mai infocati critici au scris ca si ea si Julianne Moore ar putea primi nominalizari la Oscar.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies