marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Wiig este Fata care promitea, o comedie cu Matt Dillon și Annette Bening

Despre visuri și dezamăgiri, revelații și trezirea la realitate.

Kristen Wiig este Fata care promitea, o comedie cu Matt Dillon și Annette Bening
Imogene Duncan (Kristen Wiig) a fost cândva o scriitoare promițătoare, care are acum un job prost plătit la o revistă din New York. După ce prietenul ei bogat o părăsește și ea este concediată, singura soluție pentru a ieși din această situație pare să-și însceneze sinuciderea, în ideea că poate așa își va îndupleca iubitul să vină înapoi.
 
Și poate că planul ei ar fi mers, dacă n-ar fi fost descoperită accidental de prietena ei Dara. Reținută în spital în baza unui protocol care se aplică, de obicei, sinucigașilor, Imogene este în cele din urmă lăsată în grija mamei sale înstrăinate (Annette Bening), care o duce în casa copilăriei sale din New Jersey.


 

Acolo, după ce aude o conversație între mama ei și noul ei iubit, George Bousche, și află că tatăl ei nu a murit, ci a părăsit familia pentru a urma un doctorat, e impresionată să afle că tatăl ei a scris o carte – pe care ea o caută, o găsește și o fură din biblioteca locală.

 
Din dorința de a-l cunoaște, Imogene află citind pe coperta din spate că acesta locuiește în New York și totul pare să fie un semn că trebuie neapărat să-l întâlnească.



 

 
Filmul „Fata care promitea”/„Girl Most Likey! (2012) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies