marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Animatia Kung Pu Panda 3 nu se mai lanseaza in 2015: producatorii se tem de confruntarea cu Star Wars: The Force Awakens

DreamWorks Animation si 20th Century Fox au amanat lansarea "Kung Fu Panda 3" de pe 23 decembrie 2015 pe 18 martie 2016, infomeaza cei de la Hollywood Reporter.

Animatia Kung Pu Panda 3 nu se mai lanseaza in 2015: producatorii se tem de confruntarea cu Star Wars: The Force Awakens

Reprezentantii studiourilor Fox au spus ca vor sa evite astfel un debut sub asteptari din cauza unui alt film care se asteapta sa fie un eveniment cinematografic "Star Wars: The Force Awakens" si care va avea premiera pe 18 decembrie 2015. Acesta se preconizeaza ca va avea mai mare trecere la publicul-tinta: familiile.
 

"Este o parte din munca noastra de cercetare pe care o facem inainte de fiecare lansare", a spus Chris Aronson, directorul de marketing al 20th Century Fox pentru Hollywood Reporter
 

Mutarea anuntata pentru "Kung Fu Panda 3" a dat peste cap planurile celor de la DWA: "Boss Baby". Acestia trebuie sa mute filmul care era planuit sa fie lansat pe 18 martie 2016. inca nu a fost anuntata noua data de lansare.

 

Star Wars: Episode VII este un eveniment cinematografic chiar inainte de lansarea in cinema. Teaserul de 88 de secunde, lansat la finalul saptamanii trecute. Conform Youtube, trailerul a fost urmarit, din 28 noiembrie si pana azi de 58 de milioane de ori. Astfel, acesta este cel mai urmarit trailer din 2014 intr-un timp atat de scurt.

 

 

 

Star Wars: The Force Awakens este al saptelea episod din Saga Razboiul Stelelor, creata cu 40 de ani in urma de catre George Lucas. Regizorul J.J. Abrams ii readuce pe fani in lumea fantastica si interestelara, cu noi aventuri. Actiunea va avea loc la 30 de ani de la evenimentele din Star Wars: Return of The Jedi. Din distributie fac parte starurile vechi ca Harrison Ford, Carrie Fisher sau Mark Hamill, iar noile vedete sunt Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie. Data de lansare stabilita este 18 decembrie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies