marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 12 ani e cel mai bine platit pusti-actor din lume! Vezi cat a incasat pentru ultimul sau film!

Cand te nasti intr-o familie de vedete, sa faci bani e doar o chestiune de timp!

La 12 ani e cel mai bine platit pusti-actor din lume! Vezi cat a incasat pentru ultimul sau film!

 


CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

 

Jaden Smith, fiul lui Will Smith s-a ales cu titlul de cel mai bine platit copil de la Hollywood.


La numai 12 ani, Jaden a primit peste 3 millioane de dolari de pe urma filmului Karate Kid. Acesta a fost al treilea film pentru Jaden, insa primul in care joaca un personaj principal alaturi de Jackie Chan.


Karate Kid a strans incasari de 150 de milioane de dolari, iar tabloidele americane au anuntat ca datorita succesului domestic al filmului lansat in 2010, starul care a debutat in 2006 cu filmul The Pursuit of Happyness a fost recompensat  cu inca 2 milioane de dolari -  procente din veniturile stranse de film potrivit contractului.


Pentru rolul sau din Karate Kid, Jaden a luat  salariul de 1 milion de dolari. Baiatul lui Will Smith si al lui Jada Pinkett Smith nu este doar actor - pustiul mai scoate bani si din muzica - e un rapper deja cunoscut care mai si compune cantece.


A cantat hitul "Never Say Never" alaturi de superstarul Justin Bieber. Nu e singura vedeta a familiei - sora sa Willow Smith a debutat si ea in filme in 2007 cu  "I Am Legend" ( unde a jucat alaturi de tatal ei) iar in toamna trecuta si-a lansant primul album care a ajuns pana pe locul 11 in Billboard Hot 100.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies