marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 15 ani poza pentru Vogue, este una dintre cele mai elegante si apreciate actrite de la Hollywood. Uma Thurman este insarcinata la 42 de ani

Se apropie de 42 de ani, a dat cinefililor una dintre cele mai sexy eroine din cinematografia moderna The Bride din Kill Bill a lui Tarantino si tocmai a anuntat ca este insarcinata cu al treilea ei copil.

La 15 ani poza pentru Vogue, este una dintre cele mai elegante si apreciate actrite de la Hollywood. Uma Thurman este insarcinata la 42 de ani

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU UMA THURMAN!

Actrita cunoscuta pentru rolurile din Pulp Fiction, Kill Bill sau Gattaca  a dezvaluit ca asteapta cel de-al treilea copil al ei din relatia cu omul de afaceri Arpad Busson.  Suprinzator  2012 este cel mai aglomerat an al actritei: pregateste nu mai putin de 6 filme, printre care Bel Ami, in care va juca alaturi de Robert Pattinson, Christina Ricci si Kristin Scott Thompson, Playing the Field, unde ii va intalni pe Gerard Butler, Jessica Biel, Dennis Quaid, dar si in drama Savages, regizata de Oliver Stone.

Inainte de a deveni una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood, Uma Thurman a avut o cariera stralucita de fotomodel, inceputa de la varsta de 15 ani. Este deseori numita una dintre cele mai elegante actrite de la Hollywood si frumusetea sa i-a cucerit pe unii dintre cei mai celebri actori de la Hollywood. Uma a fost casatorita cu Gary Oldman si Ethan Hawke, cu acesta din urma avand 2 copii.


In 1985, pe cand avea doar 15 ani, Uma Thurman deja facea sedinte foto profesioniste pentru reviste ca Vogue sau Glamour. Una dintre pozele facute la vreme aceea i-a uluit pe toti: dezbracata si acoperindu-si sanii cu o blanita, Uma Thurman arata tuturor frumusetea deosebita cu care a fost inzestrata.

 

 

Actrita a debutat in filme acum 24 de ani, insa lovitura a dat-o  la 18 ani cu rolul din Dangerous Liasions, unde i-a intalnit pe John Malcovich, Glenn Close, Michelle Pfeiffer, Keanu Reeves. John Malcovich a laudat-o intens la acel moment, spunand despre ea: "Nu exista nimic adolescentin in ea. Nu am mai vazut niciodata pe cineva ca ea la aceasta varsta. Inteligenta si curajul de care da dovada sunt uluitoare. Dar eu cred ca mai e ceva, este mai mult decat o adolescenta rebela".


1994 avea sa fie anul de glorie al Umei Thurman, cand s-a dus la auditie pentru Pulp Fiction si l-a convins pe Quentin Tarantino sa ii ofere rolul tinerei Mia.Pulp Fiction a fost un real succes, cu incasari de 107 milioane de dolari, la un buget de 8 milioane de dolari si a devenit unul din cele mai apreciate filme din istorie. Pentru rolul din  Pulp Fiction a primit prima si singura nominalizare din cariera la Oscar. Dupa aceasta colaborare, Uma Thurman a devenit "muza" lui Tarantino si una dintre actritele lui preferate, comparand-o cu legende ca Greta Garbo sau Marlene Dietrich.

Dupa Pulp Fiction, au urmat o serie de filme care i-au impartit pe critici in ceea ce priveste talentul ei. O parte dintre ei au laudat-o pentru Gattaca, unde a jucat alaturi de fostul ei sot, Ethan Hawke, dar altii au desfiintat-o pentru rolul din Batman and Robin.



Dar rolul care i-a definit cariera ramane cel din filmele Kill Bill, lansate in 2003 si 2004, si regizate de Quentin Tarantino, unde i-a cucerit pe toti cu rolul Miresei, personaj inspirat de eroinele din filmele de serie B. Tarantino a conceput rolul special pentru ea. Actrita a fost nevoita sa invete arte martiale, limba japoneza si lupta cu sabia.
 

In 2005, salariul Umei Thurman se ridica si la 12.5 milioane de dolari pe film, ajungand astfel in topul celor mai bine platite actrite.A revenit la pasiunea ei de model in 2005, cand a devenit imaginea brandului Lancome, dar si purtatorul de cuvant al firmei franceze.


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies