marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 17 ani era o adolescenta cu ochelari si cu acnee, acum e papusica Hollywoodului. Transformarea actritei Leighton Meester

Leighton Mesteer a devenit celebra la Hollywood cu serialul "Gossip Girl", in care a jucat alaturi de Blake Lively. Popularitatea serialului a propulsat-o in lumea celor mai mari celebritati de la Hollywood si a ajuns sa lucreze alaturi de Hugh Laurie, Gwyneth Paltrow, Steve Carell sau Tina Fey.

La 17 ani era o adolescenta cu ochelari si cu acnee, acum e papusica Hollywoodului. Transformarea actritei Leighton Meester

In adolescenta, nu era tocmai o frumusete. Stilul vestimentar era dezastruos, iar look-ul ei avea nevoie mare de imbunatatiri. Anii au trecut, iar acum este una din cele mai frumoase si mai bine imbracate actrite. Leighton Mesteer este acum considerata printre cele mai frumusele actrite si a aparut in pictoriale sexy in reviste ca GQ sau Flaunt.


Serialul Gossip Girl a transformat-o intr-un veritabil style icon. Stilistii serialului au stiut cum sa-i formeze stilul astfel incat milioane de adolescente sa se regaseasca in imaginea de printesa moderna.

 

 

Ce nu stiu ei este ca in adolescenta, Leighton era departe de a fi un model de urmat.

 

Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies