marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 45 de ani, Sarah Michelle Gellar, protagonista din Buffy, spaima vampirilor, arată criminal în costum de baie

Știm ce a făcut de Crăciun! Actrița a arătat ca o adevărată Barbie în costumul ei de baie roz bonbon.

La 45 de ani, Sarah Michelle Gellar, protagonista din Buffy, spaima vampirilor, arată criminal în costum de baie
Sarah Michelle Gellar, protagonista serialului „Buffy, spaima vampirilor“ și a seriei „Știu ce ai făcut astă-vară“, sfidează cu grație timpul. Privind-o, pare că acum a turnat acele filme realizate în urmă cu 20 de ani. Căci Sarah Michelle Gellar nu trădează niciun moment că ar avea 45 de ani.
 
Sarah Michelle Gellar a petrecut niște Sărbători… criminale! Actrița în vârstă de 45 de ani și-a surprins fanii pe Instagram pe 25 decembrie postând o fotografie cu ea purtând un costum de baie roz Barbie. Alături de fotografia în care își etalează silueta incredibilă, vedeta din „Buffy The Vampire Slayer“ a scris: „Sunt o fată Barbie, într-o lume a lui Moș Crăciun #barbiesdreamvacation“. Iar fanii ei au părut să fie de acord.



Sarah Michelle Gellar, care este căsătorită cu actorul Freddie Prinze Jr. din 2002 a fost măgulită de comentariile laudative din partea fanilor săi.



Freddie Prinze Jr. spunea într-un interviu pentru „Hollywood Life“ cum își mențin vie căsnicia după 20 de ani de relație. „Dacă ar exista un secret magic, aș fi scris o carte și toată lumea ar fi știut. Nu știu dacă este un secret, dar am fost mai întâi prieteni. Ea știa ce fel de bărbat sunt înainte de a ne întâlni vreodată. Ea știa care era moralitatea mea și viceversa. Așa că nu a existat niciun: «Hei, iată care este cea mai bună variantă a mea pentru primul an»."



 
Freddie a mai spus cum faptul că faptul că este prieten de mult timp cu Sarah, pe care a cunoscut-o pe platou, a ajutat relația lor. „Amândoi am fost în relații care erau exact opusul. Și nu căutam să mai avem parte de așa ceva“, a declarat el pentru „Hollywood Life“. „Așa că, nu știu dacă acestea sunt secrete, dar asta era o filozofie pe care o aveam amândoi. Și cred că faptul că am fost mai întâi prieteni a fost de mare ajutor.“
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies