marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 48 de ani, Hilary Swank este însărcinată cu gemeni

E pentru prima oară când actrița ne dă această veste, după 16 ani de așteptare.

La 48 de ani, Hilary Swank este însărcinată cu gemeni
Poate că multe femei amână tot mai mult momentul maternității, dorindu-și o carieră solidă și un cămin sigur, înainte de-a aduce pe lume un copil. Dar pentru Hilary Swank devenise, în ultimii ani, o cursă contracronometru și un ideal pe care nu-l mai credea posibil. 
 
Dar iată că visele pot deveni realitate și copiii se pot face și la 48 de ani! Actrița dărâmă și acest mit, anunțând că este însărcinată… cu gemeni. „Acesta este ceva ce mi-am dorit de mult timp. Voi fi mamă“, a spus actrița în direct la „Good Morning America“, una dintre cele mai populare emisiuni din Statele Unite. „Și nu doar de unul, ci de doi“, a adăugat Hilary Swank, radiind toată de fericire.

 

„Mă simt grozav acum“
, le-a spus ea lui Kelly Ripa și Ryan Seacrest, adăugând că a început să nu mai încapă în haine.

Hilary Swank se imagina devenind mama împreună cu Chad Lowe, primul ei soț, de care a divorțat în 2007, după 10 ani de căsnicie.  Apoi, a crezut că îi va face un copil agentului ei, John Campisi, care i-a fost partener de viață din 2007 până în 2012. În 2016, a fost logodită pentru scurt timp cu consilierul financiar Ruben Torres, iar acum și-a văzut visul împlinit alături de Philip Schneider, cu care s-a căsătorit în august 2018.
 

 
 
 
Înainte de-a lua o pauză pentru a se dedica familiei, Hilary Swank a încheiat filmările pentru serialul „Alaska Daily“ și pentru două lungmetraje, „Ordinary Angels“ și „Mother’s Milk“ – un titlu premonitoriu, am spune.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies