marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 50 de ani, Jamie Lee Curtis pozeaza topless

Vedeta din “Crime in numele iubirii”, Jamie Lee Curtis, demonstreaza ca nu doar tinerele pot poza in ipostaze sexy. Actrita care in noiembrie va implini varsta de 50 de ani s-a lasat fotografita la bustul gol de reprezentantii revistei americane AARP.
La 50 de ani, Jamie Lee Curtis pozeaza topless

Care este scopul acestui pictorial? Jamie vrea sa le convinga pe femeile de orice varsta ca pot fi frumoase cu adevarat daca au grija de corpul lor si aleg sa imbatraneasca natural, scrie People.

Aceasta nu este prima incercare a actritei de a promova conceptului de naturalete. In 2002, vedeta a pozat pentru revista More nemacheata si acoperita de lenjerie intima sport. Jamie vrea cu inversunare sa demonstreze ca stralucirea este falsa, in timp ce sanatatea buna este adevarata.

Jamie Lee Curtis a invatat pe propria piele ce inseamna sa lupti pentru un trup sanatos. In urma cu un an si jumatate, Jamie a descoperit ca nivelul colesterolului sau este cu mult peste limita acceptata. A renuntat la orice mancare cu grasimi, atat de indragita de americani, si a slabit mai bine de noua kilograme. In plus, vedeta a renuntat la pantofii incomozi si la majoritatea bijuteriilor sale extravagante.

"Am mers in casele unor persone care au decedat si am ramas uimita de faptul ca multi oameni strang atat de multe lucruri la care nici nu se mai uita apoi. Nu sunt acel gen de om. Sunt precum Terminatorul. Ar trebui sa am un show tv prin care sa merg in casele oamenilor si sa le distrug bunurile”, a povestit actrita.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies