marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 94 de ani, Clint Eastwood și-a condus fiica la altar

Mezina lui, Morgan Eastwood, a avut parte de „nunta perfecta” în California.

La 94 de ani, Clint Eastwood și-a condus fiica la altar
Morgan, fiica cea mică a lui Clint Eastwood, s-a căsătorit cu Tanner Koopmans la începutul acestei luni, în prezența celebrului ei tată și a celor șapte frați.
 
Legendarul actor, în vârstă de 94 de ani, și-a condus fiica în vârstă de 27 de ani, care așteaptă și primul ei copil, la altar pe 15 iunie, la ferma sa din Carmel, California.
 
Starul din „Million Dollar Baby” a purtat un costum simplu pentru ziua cea mare, în timp ce mireasa a ales o rochie fără umeri cu un voal cusut manual. „Mi-a plăcut că era simplă și dreaptă, fără trenă sau ceva care să îngreuneze ținuta”, a declarat ea pentru revista „People”. „Am cumpărat-o cu câteva luni înainte să rămân însărcinată și am putut s-o adaptez foarte ușor sarcinii.”


 
„Am vrut ca fiecare element să se simtă cât mai relaxat posibil”, a adăugat ea. „Mi-am făcut singură machiajul și coafura, am ales niște cercei ieftini, cumpărați cu o săptămână înainte, și am purtat o pereche de pantofi cu toc de catifea pe care o purtasem anterior” – o „normalitate” extravagantă chiar, pentru cineva născut și crescut în inima strălucitorului Hollywood.
 
Ceremonia a fost una restrânsă și oficiată de un prieten apropiat, iar unul dintre nepoții lui Clint Eastwood le-a adus mirilor verighetele. „Nu am avut totul planificat și am făcut totul cam în ultimul moment. Dar a fost adorabil!”, crede mireasa.
 
După ceremonie, invitații s-au îndreptat spre recepție, unde au mâncat filet mignon, halibut și ravioli de dovleac cu unt, urmați de o selecție largă de prăjituri și un tort de nuntă de vanilie.


 

 
Mândru de fiica sa, Clint Eastwood poate fi văzut într-un instantaneu postat pe Instagram în care îi mângâie cu blândețe sarcina.


 


Morgan este fiica Dinei Ruiz, care a fost căsătorită cu Clint Eastwood în perioada 1996-2014. Ruiz a fost de asemenea prezentă la nuntă alături de soțul ei, Scott Fisher.


FOTO: Instagram


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies