marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lady Gaga va juca in urmatorul sezon al serialului "American Horrror Story": ce personaj va interpreta

 Celebra cantareata de muzica Pop si R&B Lady Gaga va interpreta un personaj negativ in urmatorul sezon al seriei televizate 'American Horror Story: Hotel', produs de reteaua de cablu FX, relateaza Agerpres.

Lady Gaga va juca in urmatorul sezon al serialului American Horrror Story : ce personaj va interpreta

Regizorul seriei Ryan Murphy a facut public, duminica, in cadrul galei Comic Con din San Diego, anuntul privind colaborarea cu celebra cantareata, mentionand ca Lady Gaga este foarte cooperanta si incredibil de amuzanta.

"Cand colaborezi cu cineva ca Lady Gaga, de fapt te inscrii intr-un demers care este mai mare decat viata insasi ... O parte din rolul sau implica modelingul si atunci, ca regizor, vrei ca Lady Gaga sa arate intr-un anume fel. Au venit designeri inclusiv de la tamplarie", a declarat Ryan Murphy.


Regizorul Ryan Murphy a fost insotit la evenimentul Comic Con din San Diego de o parte a membrilor echipei de productie, printre care actorii Sarah Paulson si Evan Peters, si a confirmat ca noul sezon va avea legatura cu celelalte desfasurate pana in prezent, iar personajul jucat de Lady Gaga va fi implicat intr-un triunghi amoros cu personajele interpretate de Finn Wittrock si Matt Bomer.


'American Horror Story' a avut premiera in 2011, urmand ca in octombrie acest an sa inceapa cel de-al cincilea sezon al seriei televizate produsa de reteaua FX.
 



Modifică setările cookies