marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lansare de gala la Ho Ho Ho 2. O Loterie de familie. Cele mai frumoase imagini de la premiera oficiala a comediei care ii va inveseli pe romani 

Regizorul Jesus Del Cerro, dar si actritele Catalina Grama (Jojo) si Diana Dumitrescu li s-au alaturat lui Dragos Bucur si Andreei Marin la premiera de gala a filmului "Ho Ho Ho 2. O loterie de familie", care a avut loc vineri seara la CinemaPro

Lansare de gala la Ho Ho Ho 2. O Loterie de familie. Cele mai frumoase imagini de la premiera oficiala a comediei care ii va inveseli pe romani

 

Alaturi de actorii din distributia filmului care ii va bucura pe romani in preajma sarbatorilor de iarna au mai pasit pe covorul rosu o serie de vedete din Romania, printre acestea numarandu-se producatorul Alma Bacula, Amalia Nastase cu fiicele sale, Simona Patruleasa, Malvina Cervenschi, Patricia Poslusnic, Anca Turcasiu, Dan Chisu. Evenimentul de gala s-a bucurat si de prezenta a zeci de copii care au venit sa vada in premiera povestea unei aventuri de Craciun.

 

 

Comedia "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie" mizeaza pe o distributie extraordinara, in frunte cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim si Mirela Oprisor. Surpriza placuta a acestei noi comedii romanesti o reprezinta tinerii actori care dau nastere unor personaje de-a dreptul savuroase: Patricia Poslusnic, David Petcu, Dennis Christian Caracas, Mario Savescu si Maria Croitoru.

 

 

In "Ho HoHo 2 - O loterie de familie", Vlad (Dragos Bucur) este un politist care in timpul liber se deghizeaza in Mos Craciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaste pe Ema (Patricia Poslusnic), asa ca reactioneaza imediat atunci cand afla ca a disparut si pleaca in cautarea ei.

 

Ema (Patricia Poslusnic), o fetita satula de viata fara bucurii din orfelinat, are, intr-o zi, norocul sa gaseasca un bilet de loterie castigator. Tocmai cand incepea sa creada ca visele pot deveni realitate afla ca biletul poate fi incasat doar in decurs de o saptamana si doar de un adult. Cum in Ioana (Andreea Marin Banica) - singurul adult pe care il cunoaste - nu poate avea incredere, Ema pleaca sa gaseasca pe cineva din lista de familii pe care se descurca sa o ia de la orfelinat. Cu Cu ajutorul bunului sau prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va invata adevaratul sens al conceptului de "familie", unul pe care niciodata nu il anticipase.

 

 

"Sper sa fiu destul de convingatoare, pentru ca asta mi-am dorit, sa fac din aceasta provocare ceva care sa convinga. In fine, e rolul negativ, dar e rolul care aduce zambetul pe buze, buna dispozitie", a declarat Andeea Marin Banica. In ceea ce priveste colaborarea cu actorii copii, aceasta a marturisit ca "nu este nicio problema sa lucrezi cu profesionisti". Aceasta a recunoscut ca nu a acceptat prima oferta de rol pentru acest film, deoarece personajul pe care trebuia sa il interpreteze semana mult prea mult cu ea in viata reala si nu aducea "nimic provocator": "Mi s-a parut cu adevarat interesant sa incerc ceva ce n-am mai facut". 

 

"La filmul acesta a fost foarte frumos, pentru ca am facut 'Ho Ho Ho 1' si acum fac partea a doua care este total diferita. Are spiritul 'Ho Ho Ho', dar are o poveste diferita", a declarat si regizorul Jesus Del Cerro. "Dragos este un bun prieten si a ajutat mult, pentru ca are multa experienta", a spus del Cerro. "Stiti ca se spune 'Bine, acum avem film de Craciun cu Jesus", a glumit regizorul.

 


 

"Cred ca e important sa avem filme de Craciun in romaneste. Si in Romania, dar si in Spania sunt multe filme de acest gen din SUA. Cand am facut 'Ho Ho Ho 1', mama copiilor cu care lucram spunea ca nu exista filme de Craciun la care sa duci copiii si sa inteleaga si ei limba. Cred ca e important ca aceste filme sa aiba speciificul tarii, sa se vorbeasca in romaneste", a adaugat Del Cerro.
 

Singurul film romanesc de Craciun, Ho Ho Ho 2 poate fi vazut in cinematografe din 23 noiembrie 2012, filmul fiind distribuit de MediaPro Distribution.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies