marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Larry Hagman: reactia emotionanta a Hollywood-ului la moartea actorului care credea ca Dallas a adus Revolutia in Romania

Moartea lui Larry Hagman, actorul care i-a dat viata unui personaj nemuritor despre care a declarat ca este "responsabil" pentru declansarea Revolutiei in Romania a intristat nume grele la Hollywood.

Larry Hagman: reactia emotionanta a Hollywood-ului la moartea actorului care credea ca Dallas a adus Revolutia in Romania

GALERIE FOTO CU LARRY HAGMAN!


Partenerii sai din serialul Dallas, Linda Gray si Patrick Duffy, care au jucat rolurile sotiei sale Sue Ellen si pe cel al fratelui sau Bobby au reactionat emotionant cu declaratii in care isi exprimau dragostea fata de actorul care a considerat Romania o tara speciala, in care Dallas a declansat Revolutia.


Patrick Duffy a declarat: "Vineri am pierdut unul dintre cei mai mari prieteni pe care am avut onoarea sa-i am. Singuratatea este grea, insa pacea si linistea lui Larry sunt sigurele lucruri importante pentru mine acum la fel ca si atunci cand era printre noi. A fost un luptator nobil, a luptat impotriva problemelor si pentru prietenii sai. Sunt onorat ca i-am fost prieten".


Linda Gray a declarat: "Larry Hagman a fost prietenul meu cel mai bun timp de 35 de ani a fost sarea si piperul si a adus bucurie in vietile tuturor celor care-l stiau. Era o persoana creativa, generoasa, amuzanta, iubitoare si am sa-i duc lipsa enorm. Si-a trait viata din plin. Lumea era un loc mai bun datorita lui".


Peter Fonda a declarat: " Odihneste-te in pace dragul si bunul meu prieten si frate! Ai adus atat de multa bucurie in vietile tuturor. Vei fi intotdeauna in inima mea"


Piers Morgan a declarat: "Sunt intristat de moartea lui Larry. J.R. Ewing a fost cel mai bun personaj negativ din istoria televiziunii americane".
 

Reprezentantii Warner Bros: "Larry Hagman a fost un urias. A avut o personalitate incredibila iar interpretarea sa iconica in rolul lui J.R. Ewing va ramane de neuitat in istoria entertainment-ului".


Hagman a declarat, in 2011, intr-un interviu citat de torontosun.com , ca serialul "Dallas" a avut o influenta uriasa in politica internationala si era convins ca acest show TV este "responsabil" pentru declansarea Revolutiei din 1989 din Romania si pentru moartea fostului dictator Nicolae Ceausescu.


Actorul care s-a stins din cauza cancerului, la varsta de 81 de ani, era cunoscut pentru personalitatea sa excentrica. S-a spus despre el ca merge prin Malibu pe o motocicleta Harley-Davidson imbracat intr-un costum de gaina, ca isi cumpara de mancare costumat ca o gorila sau ca se amuza dand fanilor la evenimente publice bancnote de 100 de $ cu chipul sau pe ele.


Consuma 4 sticle de sampanie pe zi inainte sa se lase de bautura, iar dupa transplantul de ficat a renuntat la fumat si a devenit un sustinator pentru transplantul de organe. A inceput sa bea de la 15 ani si nu a incetat pana medicii nu i-au spus in 1992 ca mai are 6 luni de trait daca nu se opreste."Nu-mi amintesc numarul de personaje cu care J.R. s-a culcat, pe care le-a tradat sau le-a facut sa se omoare" a declarat actorul in revista Time.

 


Starul a dezvaluit in biografia sa ca Dallas nu trebuia sa se concentreze in jurul sau, insa popularitatea lui J.R. i-a facut pe scenaristi sa se reorienteze. Actorul a dezvaluit ca totul s-a schimbat dupa ce a inceput sa improvizeze replici pentru a face personajul cat ma scandalos. In ciuda vicleniei personajului sau, telespectatorii il iubeau.


Episodul "Who Shot JR?", din Dallas difuzat in 1980 a fost vizionat de peste 400 de milioane de oameni din peste 57 de tari. Sezonul din acel an al serialului s-a terminat cu scena in care J.R. era impuscat de o persoana careia nu i se vedea chipul. Pana la reluarea serialului in sezonul urmator, America fierbea de nerabdare se afle cine l-a impuscat. Actorul a povestit ca un ziarist i-a oferit 250.000 de dolari pentru a dezvalui inainte de serial cine a tras in J.R., insa a refuzat: "Nu am vrut sa fiu in viata reala ca J.R." a spus acesta.

 

Citeste si: Povestea  lui Larry Hagman, actorul ajuns un fenomen mondial cu legendarul personaj J.R. Ewing din Dallas


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies