Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Laura Cosoi, descatusata, in noul ei film, Cel Ales, in regia lui Cristian Comeaga

Pe 24 aprilie, odata cu lansarea  filmului de actiune “CEL ALES”, spectatorii vor putea descoperi o Laura Cosoi descatusata – la propriu, dar si la figurat – “intr-unul din cele mai spectaculoase roluri feminine din filmul romanesc al ultimilor ani”, dupa cum spune regizorul acestei productii, Cristian Comeaga. 

Laura Cosoi, descatusata, in noul ei film, Cel Ales, in regia lui Cristian Comeaga

 

Laura Cosoi interpreteaza rolul principal feminin in “Cel ales” -  Nora - iar aceasta “ii da ocazia de a-si pune complet in valoare nu numai frumusețea și sex-appealul, ci mai ales talentul, forta si tehnica actoriceasca”, adauga regizorul filmului.

 

 

Nora, sotia adultera a unui antrenor de fotbal, este o femeie puternica si complexa, un mix de trasaturi de caracter contradictorii: este gingasa, dar si vulgara, superficiala, dar cu profunzimi nebanuite si – mai presus de toate – este autentica. “Mi-a placut din prima Nora, pe care am descoperit-o si am construit-o alaturi de Cristian Comeaga si de Bogdan Stanoevici – “CEL ALES”. Personajul pur si simplu m-a naucit! Si asta pentru ca Nora este inteligenta, dar si vicleana, trece brusc de la o stare la alta si are o personalitate de-a dreptul vulcanica!, spune Laura Cosoi. 

 

 

Pregatirile pentru acest rol au inceput cu multa vreme inainte, iar Laura Cosoi marturiseste ca a studiat cu atentie acest tip de personalitate, a trait cu Nora in gand si a incercat sa-si imagineze in permanenta cum ar fi reactionat in diverse situatii: “Pentru ca Nora este destul de vulgara, a trebuit sa invat sa injur! Cu o luna inainte de a incepe filmarile, am inceput sa exersez sa vorbesc intr-un mod foarte “colorat”, vulgar, care nu ma caracterizeaza. Insa nu am primit niciun fel de reprosuri de la cei din jur, pentru ca toata lumea stia ca aceasta face parte din pregatirea pentru rol”, adauga Laura Cosoi.

 

Cei care vor sa vada o Laura Cosoi “sclipitoare” in rolul Norei, dupa cum spune chiar partenerul ei, Bogdan Stanoevici, o vor putea face din 24 aprilie, odata cu premiera filmului de actiune “CEL ALES”. Filmul “Cel Ales”, in regia lui Cristian Comeaga, cu Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu, Olimpia Melinte, distribuit de InterComFilm Distribution, va rula din 24 aprilie in cinematografele din Bucuresti si din tara.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies