marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“Cititorii de oase” dezleaga mistere, la Pro Cinema, din 28 ianuarie, in fiecare zi, dupa Filmul de 10

Acolo unde cercetarile agentilor speciali se opresc neputincioase in fata secretelor de nedezvaluit ale unui trup trecut de multa vreme in nefiinta intervin ei, cei pentru care moartea nu mai are nici un secret – “Cititorii de oase” – cu care telespectatorii Pro Cinema se pot intalni, din 28 ianuarie, in fiecare zi, dupa Filmul de 10.

Cititorii de oase dezleaga mistere, la Pro Cinema, din 28 ianuarie, in fiecare zi, dupa Filmul de 10

Creat de Hart Hanson, “Cititorii de oase” imbina intriga politista cu umorul negru, dar si cu citeva elemente de romance. Serialul este inspirat din viata antropologului si nuvelistei Kathy Reichs, care semneaza si scenariul adaptat pentru televiziune. Emily Deschanel si David Boreanaz sunt protagonistii acestui serial si dau viata personajelor Temperance “Bones” Brennan si agentului special Seeley Booth, un cuplu neconventional, care se angajeaza, in fiecare episod, intr-o noua “misiune imposibila”.
    

Cand metodele clasice de investigare si de identificare ale unui cadavru esueaza, cand acesta este intr-o stare de descompunere atat de avansata, ars, sau distrus asa incat FBI-ul este nevoit sa-si recunoasca neputinta, intra in scena “Cititorii de oase”.
 

Dr. Temperance Brennan este un antropolog care, cu ajutorul echipei de specialisti de la Institutul Jeffersonian, reuseste sa rezolve cazuri de crima ramase ani la randul fara raspuns, interpretand indiciile oferite de structura oaselor victimelor. Partenerul dr. Brennan este chipesul agent special Seeley Booth, un barbat foarte ambitios, al carui mod intuitiv si subtil de a interpreta cazurile intra in conflict cu stilul empiric al dr. Brennan. Insa in ciuda tuturor acestor frictiuni si tensiuni mocnite intre “Cititorii de oase” pare sa infloreasca si o idila…
    


David Boreanaz a fost prima alegere a producatorilor pentru rolul agentului Booth. Acesta a fost initial foarte incantat de scenariu, insa dupa o negociere mai dura cu producatorii executivi a refuzat rolul. Dar la insistentele acestora a acceptat in cele din urma sa devina protagonistul serialului “Cititorii de oase” – o decizie inteleapta, pentru ca aceasta productie s-a aflat inca din momentul lansarii in topul preferintelor publicului american.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies