marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmele si vedetele anului 2013 sunt la Pro Cinema, pe 31 decembrie, de la ora 19:00

De la Globul de Aur si Oscar si pana la Festivalurile de film de la Cannes, Berlin si Venetia, telespectatorii Pro Cinema vor avea ocazia sa fie prezenti la toate evenimentele cinematografice majore ale anului care tocmai se incheie urmarind  “Filmele si vedetele anului 2013”, emisiune difuzata de Pro Cinema pe 31 decembrie incepand cu ora 19:00.
   

Filmele si vedetele anului 2013 sunt la Pro Cinema, pe 31 decembrie, de la ora 19:00

Povesti din culisele celor mai importante productii cinematografice ale anului 2013, dar si ale filmelor care au avut cel mai mare succes de box-office, printre care  Life of Pi, Iron Man 3, The Great Gatsby, Star Trek si World War Z – toate vor putea fi urmarite la “Filmele si vedetele anului 2013”.
   


In lumina reflectoarelor se vor afla si cele mai “hot” vedete de la Hollywood: Ryan Gosling, Zoe Saldana, Channing Tatum, Henry Cavill si Emilia Clarke.


   

 


Nu vor fi uitati nici cei de la ne-am luat ramas bun in anul care tocmai se incheie, precum Cory Monteith si James Gandolfini. O retrospectiva a celor mai semnificative momente ale carierei lor vor putea fi urmarite la “Filmele si vedetele anului 2013”. Si tot atunci, telespectatorii Pro Cinema vor putea afla care sunt principalele evenimente care vor marca lumea filmului in 2014.
   
   

 


Galerie foto


Modifică setările cookies