Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta”, pe 1 iulie, la Pro Cinema. De ce nu ai voie sa il ratezi 

1150 de kilometri pe o ruta europeana – Eurovelo 6 – cinci tari batute sub rotile bicicletelor si patru capitale europene explorate de sase biciclisti, care timp de doua saptamani nu s-au dat jos de pe sa.

Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta , pe 1 iulie, la Pro Cinema. De ce nu ai voie sa il ratezi

Rezultatul acestui efort este “Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta” si care va fi prezentat de Pro Cinema si OPTAR (Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romani) pe 1 iulie, de la ora 13:00.

Cei care nu si-au imaginat vreodata ca poti sa-ti petreci vacanta si sa explorezi lumea pe saua bicicletei vor descoperi in acest film un ghid care prezinta traseele europene dedicate biciclistilor.

Pasionatii de bicicleta, dar si cei care nu s-au suit niciodata in sa pot descoperi in “Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta” o alternativa la turismul clasic dar si o modalitate economica, ecologica si sanatoasa de transport.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Galerie foto

Cele mai citite

(P) Păreri PEFOC - specialiștii recomandă o soluție spectaculoasă de încălzire și decor pentru acasă!
În ultimii ani, ne lăsăm tot mai mult influențați de trend-uri și ne umplem universul casnic cu lucruri mai mult sau mai puțin utile, care se dovedesc într-un final, doar un motiv de dezamăgire și pierderi inutile de bani, fără a ne servi interesului pentru o viață întreagă. Nu de puține ori, când cumpărăm ceva, o facem sub impulsul momentului, fără să ne dăm seama de inutilitatea produsului în care am investit.
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies