marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta”, pe 1 iulie, la Pro Cinema. De ce nu ai voie sa il ratezi 

1150 de kilometri pe o ruta europeana – Eurovelo 6 – cinci tari batute sub rotile bicicletelor si patru capitale europene explorate de sase biciclisti, care timp de doua saptamani nu s-au dat jos de pe sa.

Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta , pe 1 iulie, la Pro Cinema. De ce nu ai voie sa il ratezi

Rezultatul acestui efort este “Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta” si care va fi prezentat de Pro Cinema si OPTAR (Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romani) pe 1 iulie, de la ora 13:00.

Cei care nu si-au imaginat vreodata ca poti sa-ti petreci vacanta si sa explorezi lumea pe saua bicicletei vor descoperi in acest film un ghid care prezinta traseele europene dedicate biciclistilor.

Pasionatii de bicicleta, dar si cei care nu s-au suit niciodata in sa pot descoperi in “Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta” o alternativa la turismul clasic dar si o modalitate economica, ecologica si sanatoasa de transport.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies