Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta”, pe 1 iulie, la Pro Cinema. De ce nu ai voie sa il ratezi 

1150 de kilometri pe o ruta europeana – Eurovelo 6 – cinci tari batute sub rotile bicicletelor si patru capitale europene explorate de sase biciclisti, care timp de doua saptamani nu s-au dat jos de pe sa.

Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta , pe 1 iulie, la Pro Cinema. De ce nu ai voie sa il ratezi

Rezultatul acestui efort este “Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta” si care va fi prezentat de Pro Cinema si OPTAR (Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romani) pe 1 iulie, de la ora 13:00.

Cei care nu si-au imaginat vreodata ca poti sa-ti petreci vacanta si sa explorezi lumea pe saua bicicletei vor descoperi in acest film un ghid care prezinta traseele europene dedicate biciclistilor.

Pasionatii de bicicleta, dar si cei care nu s-au suit niciodata in sa pot descoperi in “Filmul care-ti umfla rotile la bicicleta” o alternativa la turismul clasic dar si o modalitate economica, ecologica si sanatoasa de transport.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Galerie foto

Cele mai citite

(P) De ce psihologii recomandă plictiseală pentru copiii în vacanță?
Încerci să-ți ții copiii ocupați pe perioada vacanței înscriindu-i în tabere de șah, la cursuri de artă, la ore de gătit sau în clubul de tenis? Sau chiar la mai multe activități simultan?
Citeste mai mult ►