marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leatherface, ucigasul care a ingrozit o natiune se intoarce in Texas Chainsaw 3D. Vezi primul trailer

Faimosul Leatherface se intoarce si este mai insetat de sange ca niciodata.Lionsgate si Millennium Films au lansat primul trailer pentru "Texas Chainsaw 3D" o continuare a povestii din 1974 in care grotescul si tortura ating proportii cutremuratoare. Leatherface, personajul negativ, poarta pe fata masti facute din pielea victimelor sale.

Leatherface, ucigasul care a ingrozit o natiune se intoarce in Texas Chainsaw 3D. Vezi primul trailer


Texas Chain Saw Massacre (1974) a fost numit de critici unul dintre cele mai infricosatoare filme realizate vreodate, din acest motiv, producatorii filmului s-au hotarat sa le placa pe plac fanilor si aduca pe marile ecrane o continuare a productiei din 1974. Texas Chainsaw 3D care va ajunge pe marile ecrane pe 4 ianuarie 2013 continua povestea legendara a familiei Sawyer.


Actiunea se va desfasura in jurul lui Heather, protagonista filmului, care pleaca cu o prietena in Texas pentru a primi o mostenire. Acolo, fata afla ca este inrudita cu Leatherface, celebrul ucigas in serie care poarta mereu o masca facuta din pielea victimelor sale. "Fanii vor ca filmul acesta sa iasa la fel de infricosator ca originalul. Ma bucur ca va trebui sa regandesc acest horror classic intr-unul adaptat vremurilor noastre, ca noua generatie de fani sa fie incantata", a spus Carl Mazzocone, producatorul peliculei.
 


Seria contine 6 filme pana in prezent: The Texas Chain Saw Massacre (1974), The Texas Chainsaw Massacre 2 ( 1986), Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III ( 1990), Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation ( 1995), The Texas Chainsaw Massacre (2003) si The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning ( 2006) - ultimele 2 produse de Michael Bay. Unul dintre cele mai memorabile personaje de tipul ucigasi in serie - Leatherface a fost inspirat de povestea criminalului Ed Gein. In 1974 el a fost interpretat de Gunnar Hansen, in 2013 este readus la viata pe marile ecrane de Dan Yeager.


Din noua distributie fac parte actorii Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Trey Songz, Keram Malicki-Sanchez, Shaun Sipos, Thom Barry, Paul Rae, Scott Eastwood, Richard Riehle. Filmul are un buget de 8 milioane de dolari si este regizat de John Luessenhop.


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies