marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Legenda continua: comedia cult care te-a facut sa razi cu lacrimi, Anchorman revine cu partea a doua

La 9 ani de la comedia "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy" cu Will Ferrell, Christina Applegate si Steve Carell, Paramount Pictures aduce  in 2013 partea a doua care se va numi Anchorman: The Legend Continues. Filmul a primit deja un poster.

Legenda continua: comedia cult care te-a facut sa razi cu lacrimi, Anchorman revine cu partea a doua

Will Ferrel a confirmat acum o Luna ca productia de comedie care-l are in centru pe Ron Burgundy va reveni pe marile ecrane cu un sequel in 2013.


Continuarea comediei cult lansate in 2004, cu Will Ferrel in rolul nesuferitului prezentator de stiri, a fost un proiect blocat in productie prea mult timp, gata acum sa revina la suprafata. Filmul regizat de Adam McKay a facut in 2004 incasari mondiale de 90 de milioane de dolari.
 

Steve Carell, Paul Rudd si Christina Applegate isi vor relua rolurile in aceasta noua comedie care are deja si un trailer care poate fi vazut de fanii americani inaintea filmului The Dictator.
 


Comedia lansata in 2004 se invartea in jurul lui Ron Burgundy un cunoscut prezentator de stiri al anilor '70, care se bucura de un succes enorm in lumea televiziunii. Atunci cand Veronica Comingstone se angajeaza si ea la departamentul de stiri, Ron nu isi da seama ca aceasta ii va pune cariera in pericol. Dupa ce Comingstone emite pretentii la postul de prezentatoare de stiri, incepe o lupta crancena pentru obtinerea titlului. Si asta va declansa un adevarat razboi intre cei doi.



Galerie foto


Modifică setările cookies