marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leona Lewis ar putea interpreta noua piesa Bond

Leona Lewis are mari sanse sa interpreteze noua piesa-tema de pe coloana sonora a celui de-al 22-lea film din seria James Bond, scrie FemaleFirst. Cantareata ar inlocui-o, astfel, pe Amy Winehouse, care fusese alegerea initiala a producatorilor.

Leona Lewis ar putea interpreta noua piesa Bond

“Leona este printre art
istii favoriti pentru a interpreta noua tema Bond, pentru ca are o voce foarte buna si producatorii stiu ca se pot baza pe ea”, sustine o sursa citata de publicatia britanica.

Lewis a devenit cunoscuta in 2006, datorita show-ului “The X Factor”, single-ul sau “Bleeding Love” ajungand number one atat in SUA, cat si in Marea Britanie. Leona a devenit astfel prima artista solo britanica cu un single pe primul loc in topurile americane de la Kim Wilde incoace, care a reusit aceeasi performanta in 1986.

Desi prima optiune, Amy Winehouse a fost inlocuita din cauza problemelor cu alcoolul si drogurile, care l-au determinat pana si pe Mark Ronson, producatorul si vechiul sau prieten, sa renunte la colaborarea cu ea.

“Quantum of Solace”, al 22-lea film din seria celebrului super-agent James Bond, si al doilea cu Daniel Craig in rolul principal, va ajunge in cinematografe in luna octombrie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies