marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari in favoarea victimelor seismului din Haiti

Actorul american Leonardo DiCaprio a facut o donatie in valoare de un milion de dolari in favoarea victimelor seismului din Haiti, a anuntat joi fundatia "Fondul Clinton-Bush pentru Haiti".
Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari in favoarea victimelor seismului din Haiti

Donatia a fost transmisa "Fondului Clinton-Bush pentru Haiti", condus de fostii presedinti americani George W. Bush si Bill Clinton, la cererea succesorului lor, Barack Obama.

"Il felicit pe Leonardo DiCaprio pentru generozitatea sa extraordinara", a declarat Bush intr-un comunicat. "Aceasta donatie trimite un mesaj clar poporului haitian ca angajamentul Statelor Unite pentru reconstructia tarii este solid".

Mai multe celebritati americane au facut deja donatii pentru victimele seismului de la 12 ianuarie, precum fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio, manechinul Gisele Bundchen, care a semnat un cec in valoare de 1,5 milioane de dolari pentru Crucea Rosie.

Teledonul organizat de George Clooney pentru ajutorarea victimelor cutremurului produs in Haiti saptamana trecuta, va fi LIVE pe MTV sambata dimineata de la ora 03:00 si, in reluare, sambata de la ora 21:00 si duminica de la ora 23:00.

Click aici, pe www.mtv.ro sa citesti mai multe detalii


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies