marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio a refuzat toate rolurile de super-eroi oferite!

Unul dintre cei mai buni actori ai generatiei sale, Leonardo DiCaprio a ajuns celebru cu rolul din “Titanic”, dar recentele dezvaluiri arata ca faima lui ar fi putut fi mai mare. Actorul marturiseste, pentru site-ul britanic ShortList, ca a refuzat trei roluri din cele mai cunoscute francize: "Batman", "Razboiul Stelelor", "Spider-Man".

Leonardo DiCaprio a refuzat toate rolurile de super-eroi oferite!

DiCaprio spune ca s-a intalnit cu regizorii Joel Schumacher (“Batman Forever”) si George Lucas (“Razboiul Stelelor”) pentru a discuta despre rolurile lui Robin (discipolul lui Batman) si Anakin Skywalker (tanarul care, ulterior, devine Darth Vader), dar nu se simtea pregatit pentru a accepta aceste oferte. Motivatia actorului nu era foarte puternica, iar rolurile de super-eroi se pare ca nu au fost tocmai pe gustul sau. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul rolului Peter Parker, cel care devine Spider-man dupa ce este muscat de un paianjen modificat genetic.

Daca s-ar confrunta din nou cu posibilitate alegeriiunui rolde super-erou, vedeta spune ca nu se stie niciodata ce se va intampla. El s-a aratat impresionat de complexitatea personajelor fantastice, care devin din ce in ce mai bune si, din aceasta cauza, totul este posibil.

Din pacate pentru Leonardo, varsta pe care acesta o are (35 ani) poate fi un impediment serios, actorii care interpreteaza super-eroi in zilele astea fiind tot mai tineri.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies