marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio n-a lăsat-o pe una dintre fostele sale iubite să intre la petrecerea de ziua lui de naștere

Una dintre fostele partenere ale starului din „Titanic” a primit „interzis” la party-ul său. 

Leonardo DiCaprio n-a lăsat-o pe una dintre fostele sale iubite să intre la petrecerea de ziua lui de naștere
Leonardo DiCaprio a fost ținta a tot felul de glume în ultimul deceniu din cauza vârstei iubitelor sale. De când a pus capăt relației cu ultima sa iubită, modelul Camila Morrone, imediat după ce aceasta a împlinit 25 de ani, actorul a fost creditat cu mai multe idile cu femei, marea majoritate dintre ele având sub 25 de ani.
 
În decembrie anul trecut a fost văzut luând cina în mai multe rânduri cu o actriță de 23 de ani, pe nume Victoria Lamas, fiica actorului Lorenzo Lamas. Cu ea a fost marcat un alt mit în viața sentimentală a lui Leo, pentru că a fost prima dintre iubitele sale care nu se născuse încă atunci când „Titanic” a fost lansat în 1997.


 
Cu toate acestea, povestea de dragoste nu a mers mai departe, dar acum ea a revenit în actualitate după ce el a organizat sâmbăta trecută o petrecere în Beverly Hills pentru a-și sărbători cea de-a 49-a aniversare. Paparazzi care au sosit la ușă pentru a fotografia invitații celebri au surprins-o pe Victoria Lamas sosind la eveniment împreună cu un prieten, dar ea nu a reușit să treacă de ușă.
 
Se pare că echipa de securitate a primit instrucțiuni precise să se țină de o listă de invitați care le-a fost dată, pe care Victoria nu se afla, așa că a sfârșit prin a părăsi evenimentul.


 
Între timp, în interiorul petrecerii, Leonardo DiCaprio s-a distrat alături de invitații săi, Tobey Maguire, Taika Waititi, Jay Z, Kim Kardashian și Lady Gaga, dar și de noua lui iubită, despre care se zvonește că ar fi modelul italian Vittoria Ceretti.
 
FOTO: Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies