marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leslie Mann a fost impresionata de calitatile lui Megan Fox. Cu ce impresie a ramas dupa incheierea filmarilor comediei This is 40

Aflata in timpul turneului de promovare al celui mai nou film al sau, Leslie Mann a facut o declaratie amuzanta despre Megan Fox, colega cu care joaca in This is 40.

Leslie Mann a fost impresionata de calitatile lui Megan Fox. Cu ce impresie a ramas dupa incheierea filmarilor comediei This is 40

Intr-un interviu acordat pentru Yahoo! Movie, actrita a marturisit ca a fost o adevarata placere sa joace alaturi de proaspata mamica, adaugand ca: ”Megan are un bust extraordinar. Cei mai frumosi sani pe care i-am vazut vreodata”.



Aprecierea a fost transpusa si in film, acolo unde cele doua actrite au un schimb de replici amuzant pe aceasta tema. Intr-una dintre scene, Leslie o atinge pe Megan, intreband-o: ”Acestia sunt reali?”. Raspunsul nu a intarziat sa apara, naturaletea si naivitatea lui creand un moment comic: ”Da, sunt doar tanara”.




In comedia This is 40, Megan Fox joaca rolul unei dadace extrem de frumoase, Desi, care are grija de copiii lui Pete (Rudd) si Debbie (Leslie Mann). Insa prezenta ei in casa le va aduce multe probleme celor doi soti.



This is 40 este o comedie centrata pe povestea lui Pete (Paul Rudd) si Debbie (Leslie Mann), un cuplu care simte ca relatie lor se slabeste, iar varsta de 40 de ani pare sa ii demoralizeze total. Cele doua personaje au mai aparut si in comedia Knocked Up din 2007, regizata de Judd Appatow iar filmul This is 40 este un spin-off.



In ciuda faptului ca este o comedie romantica, regizorul Apatow a marturisit ca i-a fost dificil sa lucreze cu Megan Fox la scenele topless ale acesteia. ”Nu m-am simtit deloc bine cand au fost filmate aceste parti. Am facut una sau doua duble si m-am simtit ciudat. Megan este o femeie frumoasa, temperatura se schimba la propriu atunci cand intra intr-o camera”, a declarat acesta.



In luna septembrie a acestui an, Megan Fox a nascut un baietel. "Am fost norocosi de ultimele saptamani de liniste acasa, insa vreau sa aflati asta de la mine. Primul nostru copil, Noah Shannon Green, a venit pe lume pe 27 septembrie. Este sanatos, fericit, perfect" a anuntat Megan.



Megan Fox este casatorita cu actorul Brian Austin Green din 2010 iar in aceasta vara a anuntat ca va fi mamica. Brian Austin Green mai are un baiat de 10 ani dintr-o relatie anterioara cu Vanessa Marcil.



Megan Fox a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in primele doua filme din seria "Transformers". Actrita a fost concediata din distributia celui de-al treilea film din aceasta franciza, cu cateva zile inainte de inceperea filmarilor, dupa ce il comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler si cu Napoleon si a spus ca "este un adevarat cosmar sa lucrezi cu el".


 

This is 40 se va lansa in Romania pe 11 ianuarie 2013.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies