marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam McIntyre face dezvaluiri despre ultimul sezon din Spartacus. Vezi imagini in premiera cu finalul celui mai violent serial, Spartacus: War of the Damned

Intreaga distributie a serialului produs de Starz, Spartacus, s-a reunit in acest weekend la Comic Con, conventia anuala a cinefililor de la San Diego.

Liam McIntyre face dezvaluiri despre ultimul sezon din Spartacus. Vezi imagini in premiera cu finalul celui mai violent serial, Spartacus: War of the Damned


Actorii Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus) si Cynthia Addai-Robinson (Naevia) alaturi de producatorul executiv al serialului, Steven S. DeKnight, au vorbit despre ultimul sezon din show-ul ce a facut audiente record pentru postul Starz.

Primele doua sezoane din Spartacus se vad gratis si integral pe Voyo.ro


Producatorii au oferit fanilor imagini in premiera si au declarat ca Spartacus este mai mult decat un serial cu sex si violenta, este despre pasiune. Serialul vorbeste despre transformarea unor sclavi in luptatori pentru libertate.Ultimul sezon, Spartacus: War of the Damned va fi difuzat in SUA incepand cu ianuarie 2013.



In luna mai, Spartacus: Vengeance ( titlul celui de-al doilea sezon) a fost numit serialul cu cele mai violente imagini si cele mai multe morti de pe micile ecrane in SUA. Cu peste 25 de morti pe episod, Spartacus a invins un al serial popular Game of Thrones (14 morti pe episod). The Vampire Diaries si The Walking Dead au intrat si ele in top cu cate 18 si 16 morti pe episod.

Australianul Liam McIntyre care l-a inlocuit pe Andy Whitfield in sezonul 2 in rolul lui Spartacus a vorbit despre cat de grele sunt filmarile la ultimul sezon.

 

"Acest an a fost unul nebun. Ultimul sezon este cel mai bine scris din toata seria dupa parerea mea. Cantonamentul de pregatire a devenit si mai greu. Credeam ca o vor lasa mai moale pentru ca este ultimul sezon, insa nu au facut-o. Este ca si cum ai fi in armata, deci un adevarat cosmar. Insa iti faci treaba si te simti bine cand ai de fimat scenele de sex. Cantonamentul este unul dintre cele mai bune moduri de a uni o echipa de actori, sa-i pui intr-un mediu in care esecul nu este o optiune. Lucrezi impreuna, te bati impreuna, te simti ca in razboiul din serial."



Actorul de 30 de ani a povestit ca inainte sa moara Andy Whitfield i-a trimis un email cu un mesaj emotionant: "Distributia este ca o mare familie. Ai grija de tine. Este un show greu, insa este una dintre cele mai bune experiente pe care le-am avut."


Actorul care a jucat si in mini seria The Pacific a facut dezvaluiri despre ultimul sezon:

"Au sarit direct la miezul povestii. Am construit un intreg oras. Finalul o sa fie intens si neasteptat pentru ca, daca citeste pe Wikipedia povestea lui Spartacus, iti dai seama imediat ca detaliile sunt un pic vagi, asa ca le poti umple in serial cu multe lucruri interesante. Oamenii mor constant. Pana acum scriptul m-a surprins de fiecare data.


In ultimul sezon, Spartacus trece cu adevarat la treaba. A inchis acel capitol al durerii personale. Acum imbratiseaza un nou capitol - cel al libertatii camarazilor sai. Sunt mii de oameni care mor si asta apasa greu asupra sa. Insa trebuie sa treaca peste asta ca sa devina un general razboinic in care toata lumea are incredere ca va reusi imposibilul si invinge pe cel mai bogat om din lume si pe cel mai puternic popor de la vremea respectiva" a mai povestit Liam McIntyre.


La conferinta de presa, actorii au purtat tricouri cu mesajul "Be Here Now"  referitor la tatuajul pe care Andy Whitfield si l-a facut atunci ca era supus tratamentului impotriva cancerului, precum si la titlul documentarului despre lupta acestuia cu boala.


"Daca esti un fan al serialului si vrei sa afli mai multe despre cel care l-a jucat pe Spartacus la inceput, despre actorul genial, tatal devotat si sotul minunat care a fost Andy Whitfield,  nu trebuie sa ratezi acest documentar" a povestit Manu Bennett (Crixus).



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies