marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Neeson a ucis box officeul in SUA cu Taken 2: incasari uriase de 50 de milioane de $

Cu 50 de milioane de dolari incasari, Taken 2/ Taken 2: Teroare in Istanbul a avut un debut impresionant la doar cateva zile de la lansarea oficiala.

Liam Neeson a ucis box officeul in SUA cu Taken 2: incasari uriase de 50 de milioane de $

Continuare a filmului "Teroare in Paris/ Taken" (2008),  Taken 2/ Taken 2: Teroare in Istanbul prezinta noi aventuri ale fostului agent al CIA Bryan Mills, interpretat de Liam Neeson, si a avut incasari de 50 de milioane de dolari in primul weekend pe marile ecrane nord-americane. Pelicula a strans alte 55 de milioane de dolari din incasarile din afara Statelor Unite.
 


Filmul de animatie "Hotel Transilvania", regizat de David Feiss si Anthony Stacchi, a coborat pe locul al doilea, cu incasari de 26,3 milioane de dolari de vineri pana duminica. Acest film, care reia legenda vampirului Dracula, dar intr-o formula comica, adresata mai mult copiilor, il are in distributie pe Adam Sandler.


"Pitch Perfect", un musical cu si pentru adolescenti, a urcat de pe locul al saselea pe al treilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 14,7 milioane de dolari.
 

Thrillerul SF "Looper: Asasin in viitor", cu Bruce Willis, Emily Blunt si Joseph Gordon-Levitt in rolul principal, a coborat de pe locul al doilea pe al patrulea, cu incasari de 12,2 milioane de dolari.



Comedia horror animata "Frankenweenie", cel mai recent film al lui Tim Burton, care beneficiaza de vocile actorilor Winona Ryder, Martin Landau si Charlie Tahan, a debutat pe locul al cincilea, cu incasari de 11,5 milioane de dolari de vineri pana duminica.Filmul politist "Ultima razie/ End of Watch", in care Jake Gyllenhaal joaca rolul unui politist amenintat cu moartea, a coborat de pe pozitia a treia pe a sasea, cu incasari de 4 milioane de dolari.


Drama "Trouble with the Curve", in care Clint Eastwood joaca rolul unui impresar de baseball care incepe sa orbeasca, este si ea in coborare, de pe a patra pe a saptea pozitie, cu incasari de 3,9 milioane de dolari.Horrorul "House at the end of the street" a avut incasari de 3,7 milioane de dolari si s-a situat pe locul al optulea, fiind urmata in clasament de drama "The Master", in care regizorul Paul Thomas Anderson prezinta ascensiunea unui lider religios in America anilor 1950, interpretat de Philip Seymour Hoffman, si a discipolului acestuia, jucat de Joaquin Phoenix. Filmul a obtinut incasari de 1,8 milioane de dolari de vineri pana duminica.



Versiunea 3D a indragitului lungmetraj de animatie "Finding Nemo 3D", realizat de studiourile Disney, incheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane, dupa ce a obtinut incasari de 1,5 milioane de dolari de vineri pana duminica.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies