marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Neeson este Urmarit in Noapte, din 13 martie, la cinema

Actorii nominalizati la Premiile Oscar, Liam Neeson si Ed Harris, impreuna cu Vincent D’Onofrio ajung, din 13 martie, pe marile ecrane in filmul de actiune „Urmarit in Noapte”. Productia Warner Bros. Pictures este regizata de Jaume Collet-Serra („Non-Stop”).

Liam Neeson este Urmarit in Noapte, din 13 martie, la cinema


Mafiot cu reputatie si gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trait deja partea buna a vietii sale. Acum, insa, este bantuit de ororile comise in tinerete, dar si hartuit neincetat de aproape 30 de ani de un politist (Vincent D’Onofrio) determinat sa il arunce dupa gratii. La 55 de ani, il mai consoleaza doar sticla de whiskey si bunul sau prieten Shawn Maguire (Ed Harris), un alt cap al mafiei, care a stat mereu in umbra lui Jimmy.
 

Atunci cand fiul sau, Mike, devine tinta gangsterilor, Jimmy este nevoit sa aleaga intre viata de infractor si familia pe care a abandonat-o cu mult timp in urma. Acesta trebuie sa faca tot ce ii sta in putere sa isi salveze fiul si sa evite ca baiatul sa aiba acelasi final tragic de care el, cu siguranta, nu va scapa. Cu o singura noapte la dispozitie si fara niciun refugiu, fostul mafiot isi va testa limitele cu scopul de a-si rascumpara pacatele trecutului.  



 

„Urmarit in noapte”  are o distributie impresionanta formata din Liam Neeson, Joel Kinnaman, Vincent D’Onofrio, Bruce McGill, Genesis Rodrigues, Boyd Holbrook, Holt McCallany, alaturi de Common si Ed Harris.
 

Collet-Serra regizeaza filmul dupa un scenariu de Brad Ingelsby („Out of the Furnace”). Filmul este produs de Roy Lee („Cartita”), Brooklyn Weaver (producator executiv, „Out of the Furnace”) si Michael Tadross („Elita gangsterilor”, „Sherlock Holmes”), cu John Powers Middleton („Bates Motel”) care a fost producator executiv.


Echipa creativa ii mai include pe directorul de imagine Martin Ruhe („Americanul”), scenograful Sharon Seymour („Argo”), editorul Dirk Westervelt („Calatorie spre centrul pamantului”) si designerul de costume Catherine Marie Thomas („Captura la dublu”). Muzica ii apartine lui Tom Holkenborg (Junkie XL) („300: Ascensiunea unui imperiu”). 

Warner Bros Pictures prezinta o productie a Virgo Entertainment, un film realizat de Jaume Collet-Serra, „Urmarit in noapte”, din 13 martie, pe marile ecrane.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies