marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lindsay Lohan, de la copilul minune al Hollywood-ului, la o actrita distrusa de droguri si celebritate. Ce revenire in forta pregateste vedeta de 25 de ani

In urma cu 10 ani, Lindsay Lohan le avea pe toate - succes de box office, apreciere ( unii o comparau cu o varianta mai tanara a lui Jodie Foster), bani si faima, insa totul a mers prost. Scandalurile s-au tinut scai de ea si de la statutul de "Next Big Thing" a ajuns inca o "vedeta distrusa" in paginele tabloidelor.

Lindsay Lohan, de la copilul minune al Hollywood-ului, la o actrita distrusa de droguri si celebritate. Ce revenire in forta pregateste vedeta de 25 de ani

GALERIE FOTO 10 imagini cu transformarea lui Lindsay Lohan

 

Actrita in varsta de 25 de ani condamnata in repetate randuri la inchisoare pentru conducerea automobilului in stare de ebrietate si pentru posesie de stupefiante va lansa anul viitor comedia "InAPPropriate Comedy" unde joaca alaturi de Rob Schneider, Michelle Rodriguez si Adrien Brody. Tot in aces an, actrita va avea o aparitie episodica in serialul "Glee".

 

Insa, Lohan  a ajuns de nerecunoscut, si asta in doar cativa ani. In 2007, era votata de revista FHM drept cea mai dorita femeie de planeta. Astazi, actrita nu mai arata deloc la fel de atragator si asta din cauza nenumaratelor scandaluri si abuzului de alcool si droguri. 
 

 

 

 

Dupa ce zilele trecute a scapat de inchisoare, actrita a povestit presei ca incearca sa isi revina si sa concentreze cel mai mult pe cariera, asa ca noul ei film "InAPPropriate Comedy" ar putea fi rampa de re-lansare in industria cinematografica.


 


Desi i-a cucerit pe critici, care ii preconizau o cariera stralucita in fata, Lohan n-a facut decat sa isi dezamageasca fanii si presa de specialitate. Mai mult, toate scandalurile si imaginea de fata rea pe care si-a creat-o, i-au facut pe producatori sa o evite si sa nu ii mai faca oferte tenante. Singurul film mai popular, dar in care n-a avut un rol mare  af o fost Machete, in 2010, in care a jucat alaturi de Danny Trejo si Jessica Alba.

 


 

Lindsay Lohan a devenit celebra in 1998, in care a jucat rolul celor doua gemene roscate si pistruiata in "The Parent Trap". De atunci, au urmat suisuri si coborasuri in cariera actritei, care s-a transformat intr-una dintre cele mai dorite femei, a aparut pe coperta Playboy si s-a imprietenit cu cele "mai rele" fete de la Hollywood.  Tabloidele n-au fost deloc blande cu ea si n-au ratat nici o ocazia de a o ironiza, spunand ca la cei 25 de ani, Lindsay Lohan  a ajuns sa arate mai batrana cu 30 de ani, fapt datorat stilului de viata haotic, consumului de droguri si alcool.

 

 

 


 



Modifică setările cookies