marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lindsay Lohan, aplaudata in picioare intr-un show TV! Vezi aici motivul!

Condamnata la 120 de zile de inchisoare, Lindsay Lohan i-a cucerit pe cei 500 de invitati de la showul lui Jay Leno!

Lindsay Lohan, aplaudata in picioare intr-un show TV! Vezi aici motivul!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

Actrita care a iesit din inchisoare sambata trecuta dupa ce a platit o cautiune de 75 de mii de dolari a fost aplaudata in picioare de invitati dupa ce a admis ca este sigura vinovata pentru situatia in care a ajuns.


Actrita de 25 de ani a fost condamnata la 4 luni de inchisoare si 480 de ore de munca in folosulcomunitatii.Magistratii au decis ca furtul colierului de care este acuzata, reprezinta o incalcare a eliberarii conditionate din 2007.


Lohan a fost acuzata ca a furat un colier in valoare de 2.500 de dolari, dintr-un magazin Venice din California in ianuarie. Lindsay a fost preluata din sala de judecata de catre politie, si dusa la un centru de detentie din Los Angeles.

O parte din orele de munca in folosul comunitatii vor fi efectuate intr-o morga din Los Angeles iar restul la un centru de adapost pentru femei.

Lohan a contestat decizia si noi audieri vor avea loc pe 11 mai. Daca se dovedeste vinovata de furtul colierului, actrita ar putea sta pana la un an in spatele gratiilor.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies