marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Locuinta elvetiana a lui Charlie Chaplin devine muzeu dedicat marelui actor

Locuinta in care a trait Charlie Chaplin in ultimii 24 de ani ai vietii sale, din 1953 in 1977, va fi transformata in muzeu dedicat marelui actor american, informeaza AFP.
Locuinta elvetiana a lui Charlie Chaplin devine muzeu dedicat marelui actor

Fundatia muzeului Charlie Chaplin a vandut, pentru 35 de milioane de franci elvetieni (21 de milioane de euro), unor investitori din Luxemburg, vila din Ban in care a trait actorul in ultimii 24 de ani ai vietii sale, a indicat Philippe Meylan, unul dintre organizatorii acestui proiect.

Vila, situata pe Corsier-sur-Vevey (Vaud), pe malul lacului Léman, a fost locuita pana anul trecut de unul dintre fiii lui Chaplin, Eugene.

Casa a fost deschisa publicului in timpul unltimelor Zile ale patrimoniului, pentru 24 de ore, timp in care a fost vizitata de 8.000 de persoane.

In vila vor fi amenajate o sala de cinema cu 200 de locuri, o sala de expozitie permanenta, o scena exterioara, un magazin si o cafenea.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies