marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Locuinta in care va locui George Clooney alaturi de Amal si gemeni. Cadoul extravagant facut vecinilor ca sau uite de deranjul cu renovarile

George Clooney a oferit vecinilor lui un pachet in valoare de 45.000 de lire sterline pentru compensarea deranjului provocat de renovarea locuintei sale din comitatul englez Berkshire, suma incluzand o vacanta in Corfu, informeaza contactmusic.com.
Locuinta in care va locui George Clooney alaturi de Amal si gemeni. Cadoul extravagant facut vecinilor ca sau uite de deranjul cu renovarile

Actorul si sotia sa, Amal Clooney, au cumparat o proprietate in Sonning, Berkshire, in anul 2014, la pretul de 7,5 milioane de lire sterline, dupa care au obtinut acordul de renovare a acesteia, intr-un proiect in valoare de 12,5 milioane de lire sterline, relateaza News.ro.


George Clooney, care va deveni tata de gemeni, a incheiat o intelegere cu vecinii sai, John si Clare Grove, in valoare de 45.000 de lire sterline, suma in care a fost incusa o vacanta in Corfu, cu cazare intr-un hotel de lux, astfel incat cuplul sa se afle departe de zgomotele provocate de lucrarile de renovare a resedintei actorului, potrivit Daily Mail.


Intelegerea a inclus si plata sumei de 30.000 de lire sterline, precum si cazarea intr-o vila in valoare de 780.000 de lire sterline, cu chiria si intretinerea platite, pe toata durata desfasurarii lucrarilor, adica o luna.


”Este cunoscut in zona faptul ca vecinii familiei Clooney erau foarte stresati de lucrarile de renovare. La apogeul lucrarilor, pe strada mica ce duce spre casa cuplului se aflau pana la trei camioane mari de constructii in fiecare zi”, a spus o sursa Daily Mail.


”Insa, familia Clooney a recompensat mult comunitatea din momentul in care a ocupat casa renovata. Au fost extrem de generosi oferindu-i o compensatie familiei Grove pentru deranjul provocat de lucrari”, a adaugat sursa.


Lucrarile de renovare, care au fost finalizate, au inclus instalarea unui cinematograf cu o capacitate de 12 locuri, o piscina, un teren de tenis si un sistem de irigare subteran.


George Clooney s-a referit la sotia sa, recent, in discursul de acceptare a unui premiu la un eveniment organizat la Paris. ”Pentru sotia mea, Amal. Nu trece nicio zi fara sa ma simt mandru sa fiu sotul tau. Sunt entuziasmat pentru anii ce urmeaza si mai ales pentru urmatoarele luni. Te iubesc foarte mult”, a spus actorul.


George Clooney si Amal Alamuddin, o avocata britanica de origine libaneza, specializata in drepturile omului, s-au logodit pe 28 aprilie 2015. Casatoria lor a avut loc pe 27 septembrie 2015, la Venetia. Cei doi vor deveni parinti pentru prima data, in 2017.



Modifică setările cookies