marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Loki si Heimdall vor aparea in The Avengers: Age of Ultron. Care este viitorul lui Loki in urmatoarele filme Marvel

The Avengers: Age of Ultron se anunta a fi un film eveniment. Dupa ce s-au lansat primele trailere oficiale, toti ochii sunt atintiti spre acest proiect. Vestile bune continua pentru fani, dupa ce Idris Elba a declarat ca atat el, cat si Tom Hiddleston isi vor face aparitia in Age of Ultron.

Loki si Heimdall vor aparea in The Avengers: Age of Ultron. Care este viitorul lui Loki in urmatoarele filme Marvel

Conform Hollywood Reporter, Idris Elba, cel care il joaca pe Heimdall in filmele cu Thor, va aparea in Age of Ultron. Mai mult, acesta a declarat ca si colegul sau, Tom Hiddleston, care il joaca pe Loki, va aparea alaturi de el. "Voi juca in The Avengers. Am o scena cu Chris Hemsworth - Thor si cu Tom Hiddleston - Loki."
 

 

Acestia s-au declarat surprinsi sa-l vada pe Idris Elba la filmari, dupa ce acesta si-a luat vacanta in aceasta vara, petrecuta in Ibiza, acolo unde a fost DJ rezident intr-un club. Chiar daca nu apar in trailer, cei doi vor avea un rol inedit in dezvoltarea povestilor urmatoare.


Mai mult, Kevin Feige, presedintele studiourilor Marvel, a declarat ca Loki va avea un rol semnificativ in cel de-al treilea film cu Thor, "Ragnarok", dar si in al treilea film The Avengers, "Infinity War". In The Avengers, Loki a pierdut batalia si nu a reusit sa puna stapanire pe omenire. Atunci, el a pierdut sceptrul ce ii apartinea lui Thanos. In Age of Ultron, sceptrul ajunge in posesia lui Baron von Strucker, cel care conduce HYDRA. Loki a fost avertizat de consecintele pe care le vor avea actele sale.

 

 

 

In The Avengers: Age of Ultron, Tony Stark il creeaza pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenta artificiala. Acesta ar trebui sa evalueze pericolele si sa controleze armata de roboti a lui Stark, doar ca Ultron va declara curand razboi rasei umane. Insa, dotat cu puteri nebanuite si invincibil in invelisul sau de adamantium, robotul se arunca impotriva New York-ului, iar Razbunatorii vor fi singurii capabili sa ii tina piept. Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow si Hulk vor avea nevoie de resurse iesite din comun, dar si de multa siretenie pentru a-l infrunta pe genialul robot, in stare sa controleze mintile oamenilor si sa emita radiatii si unde electromagnetice. The Avengers: Age of Ultron se va lansa in cinematografele din Romania incepand cu 1 mai 2015.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies