marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lovitura dupa lovitura: Jeremy Renner va juca rolul lui Steve McQueen! Vezi cum i-a explodat cariera in ultimii 2 ani!

Se pare ca Jeremy nu pierde timpul si, dupa succesul pe care l-a avut cu rolurile din “The Hurt Locker” si “The Town”, este gata sa dea, din nou, lovitura.

Lovitura dupa lovitura: Jeremy Renner va juca rolul lui Steve McQueen! Vezi cum i-a explodat cariera in ultimii 2 ani!


CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!


Nu numai ca e pregatit sa abordeze roluri noi dar Renner a pus, se pare, bazele unei noi companii de productie care va lucra la un film autobiografic bazat pe viata lui Steve McQueen - Regele Cool!

Potrivit publicatiei “Hollywood Reporter”, Renner  a lansat o companie numita The Combine si l-a angajat pe scenaristul si regizorul James Gray sa scrie un scenariu bazat pe cartea lui Marshall Terrill, “Potretul unui american rebel si viata si legenda unui titan de la Hollywood”. Se pare ca cei doi au in vedere si un regizor pentru aceast film biografic, pe Ivan Zacharias.


Renner va juca rolul lui McQueen, dar va trebui sa-si faca timp in programul sau deja foarte incarcat si pentru acest proiect care-i apartine.

Jeremy Renner filmeaza in prezent pentru “Hansel & Gretel: Witch Hunters” iar apoi va incepe filmarile pentru “The Avengers”.

Actorul de 40 de ani ia in considerare o oferta primita de a jucat in  seque-ul  “The Bourne Legacy”, in  “By Virtue Fall” si sa nu uitam ca isi imprumuta vocea unui personaj din "Ice Age: Continental Drift". De curand a terminat filmarile la Mission Impossible 4 alaturi de Tom Cruise. Pentru rolul sau din The Hurt Locker a primit un salariu de 65.000 de dolari.


Cu atatea proiecte pe agenda nimeni nu-l poate acuza pe Jeremy Renner ca s-a culcat pe o ureche dupa succesul din filmul premiat cu Oscar, “The Hurt Locker”.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies