marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lovitura grea pentru fanii The Hunger Games: continuarea filmului care domina box-office-ul a ramas fara regizor. Cine ar putea regiza "Catching Fire"

Dupa ce au dat lovitura in box-office cu Hunger Games - Jocurile Foame, cei de la Lionsgate au primit o lovitura destul de dureroasa. Gary Ross, cel care a regizat filmul, nu se va mai intoarce pentru urmatoarele filme, pentru ca cerintele sale financiare au fost exagerate.

Lovitura grea pentru fanii The Hunger Games: continuarea filmului care domina box-office-ul a ramas fara regizor. Cine ar putea regiza Catching Fire

Cei de la Huffington Post scriu ca regizorul a renuntat la proiect, cu 5 luni inainte de a incepe filmarile. Acesta n-a ajuns la nici o intelegere cu producatorii dupa ce a cerut ca salariul sa fiu marit cu inca 3 milioane de dolari.

Regizorul american, in varsta de 55 de ani, declara cu cateva saptamani in urma ca este foarte incantat de film si sper sa se ocupe si de continuare. "Am citit cartea lui Suzanne Collins intr-o rasuflare si am stiut ca vreau sa fac acest film. M-am tinut de capul producatorilor sa ma lase sa fac eu acest film."

Huffington Post a propus o lista impresionanta de nume care ar putea prelua cu succes franciza. Printre regizori se numara Michael Bay, Kathryn Bigelow, Paul Greengrass, David Yates, David Fincher.

 

La nivel mondial filmul inspirat din cartile lui Suzanne Collins a ajuns la 268 de milioane de dolari si are sansa sa atinga un miliard de dolari in urmatoarele saptamani. "Jocurile foamei", povestea tulburatoare a unuor adolescenti care lupta pe viata si moarte in direct la televizor, intr-o societate din viitor, divizata de razboi a cucerit pur si simplu Statele Unite, unde a creat o isterie generala.

 

Filmul a reusit sa stabileasca un nou record si este al cincilea film cu cel mai bun debut din istorie, dupa ce a incasat in primul weekend de lansare 155 de milioane de dolari in SUA, iar in total a strasn 240 de milioane la nivel mondial.

 

Hunger Games - Jocurile Foame, regizat de Gary Ross, reuseste in acelasi timp sa se claseze pe locul al treilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in box office din istorie, fiind depasit doar de "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea II" (169 de milioane de dolari) si "Cavalerul negru" (158 de milioane de dolari).

 

 

Tu cine crezi ca ar fi regizorul cel mai potrivit pentru continuarea filmului The Hunger Games?

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies