marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Luc Besson revine in forta cu cel mai ambitios proiect din cariera sa, un film SF captivant. Primul poster pentru Valerian and the City of a Thousand Planets. Anuntul facut de regizor

Realizatorul si producatorul francez Luc Besson a prezentat, joi seara, cateva scene din urmatorul sau lungmetraj SF ''Valérian and the City of a Thousand Planets''(''Valerian si orasul celor o mie de planete'') si a anuntat ca lucreaza la ''Taxi 5''.
Luc Besson revine in forta cu cel mai ambitios proiect din cariera sa, un film SF captivant. Primul poster pentru Valerian and the City of a Thousand Planets. Anuntul facut de regizor

Declaratiile au fost facute la un congres ce a avut loc la Deauville, in estul Frantei, informeaza AFP, citat de Agerpres. Tot acolo a fost dezvaluit si primul poster al filmului.


''Vara aceasta, am facut un film in vacantele mele''
, a spus Besson in fata a peste 2.000 de operatori de cinematografe reuniti la congresul lor anual, inainte de proiectia a patru scene din urmatoarea sa superproductie cu Dane DeHaan si Cara Delevingne, populata cu nave spatiale si creaturi monstruoase.


''Valerian si orasul celor o mie de planete'' este o adaptare dupa benzile desenate clasice create de Pierre Christin si Jean-Claude Mézičres, in 1967, si vandute in peste zece milioane de exemplare.


''Am citit Valerian de cand aveam 10 ani. Este o mica banda desenata'', a spus cineastul adaugand ca este ''un fan Valerian'' inca de atunci.



Filmul, care va avea premiera mondiala in vara anului 2017, este prezentat de compania Europacorp drept cel mai ambitios proiect al lui Luc Besson.


Regizorul a anuntat si pregatirea celei de-a cincea parti din seria de actiune ''Taxi'', cu Franck Gastambide si Malik Bentalha la manete, care ar trebui sa joace in rolurile principale, dupa cum arata sursa citata.

Succesul la box office al sagai ''Taxi''a inceput in 1998, cu duo-ul Samy Nacéri si Frédéric Diefenthal. Ultima pelicula din serie a aparut in 2007


Galerie foto


Modifică setările cookies