marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lucy Hale, din Pretty Little Liars, difuzat la Pro Cinema, vorbeste deschis despre lupta cu tulburarile de alimentatie

Daca in urma cu un an, Lucy Hale, protagonista serialului “Micutele mincinoase” (“Pretty Little Liars”), recunostea ca pot sa treaca zile intregi pana sa puna gura pe  mancare, ea recunoaste deschis azi ca a dus o lupta crancena pentru a depasi tulburarile de alimentatie.

Lucy Hale, din Pretty Little Liars, difuzat la Pro Cinema, vorbeste deschis despre lupta cu tulburarile de alimentatie

Actrita care interpreteaza rolul Anei Montgomery in serialul care a starnit isterie printre adolescentii din toata lumea, “Micutele mincinoase”, marturiseste pentru “Seventeen” ca se simte norocoasa ca a depasit acea perioada “mizerabila” din viata ei.

“Aveam zile la rand in care ma simteam deprimata.  Acum insa am invatat  ca trebuie sa fim fericiti si ca oamenii fericiti sunt cei mai frumosi”, spune  Lucy Hale. Actrita a marturisit ca, din cauza tulburarilor de alimentatie era confuza: “Spuneam lucruri pe care in mod normal nu le-as fi spus, ma intalneam cu oameni care nu-mi placeau si ma duceam in locuri in care nu aveam ce cauta. Faceam numai greseli si luam numai decizii proaste”, recunoaste Hale.


Actrita  a spus pentru “Seventeen” ca a scos din anturajul ei toate persoanele care aveau o influenta negativa si ca acum viata sa se indreapta in directia potrivita.


Serialul “Micutele mincinoase” este difuzat in premiera de Pro Cinema, de luni pana joi, de la ora 20:00.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies