marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lui Ewan McGregor i-a placut sa-l sarute pe Jonathan Rhys-Meyers

Ewan McGregor a dezvaluit de curind revistei gay “Out”, publicatia de acest gen cu cel mai mare numar de cititori din Statele Unite, citeva amanunte picante de la filmarile unor pelicule care contineau scene provocatoare – adica fie trebuia sa apara gol, fie trebuia sa sarute un barbat.


Lui Ewan McGregor i-a placut sa-l sarute pe Jonathan Rhys-Meyers

articole relationate

Acesta a fost si cazul filmului “Velvet Goldmine”, in care Ewan McGregor a trebuit sa se sarute cu Jonathan Rhys-Meyers, actorul pe care telespectatorii Pro Cinema il pot vedea in fiecare luni si marti, de la ora 20:00 in serialul “Dinastia Tudorilor” (“The Tudors”).

“A fost un moment cu adevarat electric!”, spune McGregor. “Imi aduc aminte ca se intimpla spre sfirsitul zilei de filmare, iar in jurul nostru erau o multime de oameni care aveau treaba oarecum tangential cu filmarile. Erau toti cu gurile cascate in asteptarea momentului si cu niste expresii pe fata gen Oh, nu! Insa mie mi-a placut. Imi place sa sarut barbati atunci cind filmez. Pentru un tip cu orientare sexuala normala asta e o adevarata provocare. La filmari, orice te ia prin surprindere si te zgiltiie intr-un asemenea hal e de bine!”, mai spune Ewan McGregor.

Insa daca lui Ewan McGregor i-a placut momentul de tandrete cu Jonathan Rhys-Meyers, nu acelasi lucru se poate spune si despre acesta din urma.

“Desi o buna parte dintre femei cred ca unul dintre cele mai bune lucruri care li se pot intimpla ar fi sa-l sarute pe Ewan, pot sa zic ca pentru mine n-a fost deloc ceva placut. Dar cel putin am fost primul care a facut-o. Ca sa zic asa, am fost primul barbat din viata lui!”, mai spune vedeta serialului “Dinastia Tudorilor”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies