marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Luke Evans ar putea juca in a sasea parte din franciza Furios si Iute. Cum s-au transformat actorii din Fast and Furious

Cursele nebuna si adrenalina se intorc. Mai sunt cateva saptamani pana vor debuta filmarile pentru a sasea parte din franciza Furios si Iute. Anul trecut, Fast Five a devenit filmul cu cele mai mari incasari din carierele lui Paul Walker si Vin Diesel.

Luke Evans ar putea juca in a sasea parte din franciza Furios si Iute. Cum s-au transformat actorii din Fast and Furious

Acum cateva zile britanicii de la The Sun anuntau ca Rihanna va avea un rol negativ in urmatorul film al seriei cu incasari mondiale de 1.6 miliarde de dolari. Mai nou actorului galez Luke Evans i s-a oferit un rol alaturi de Gina Carano, Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez si Jordana Brewster.

Actorul de 33 de ani pe care l-ati putut vedea recent in filme ca Immortals, The Three Musketeers si The Raven iar la finalul anului va lansa productia The Hobbit a lui Peter Jackson este curtat cu rolul care ii era destinat lui Jason Statham. Acesta din urma i-a refuzat pe producatori.

Paul Walker a fost si el confirmat pentru urmatorul film. Actorul a debutat in serie in urma 11 ani alaturi de Vin Diesel si Michelle Rodriguez. De atunci seria a devenit de referinta in cinematografia moderna. Inainte ca Paul Walker sa fie ales de producatori pentru rolul sau au fost considerati Mark Wahlberg, Christian Bale si Eminem.
 

 

Paul Walker si Vin Diesel in 2001 cand a fost lansata seria

Cunoscut international pentru seria Fast and Furious, Paul Walker a luat contact de mic copil cu lumea modei si cu actoria, aparand in diferite show-uri TV ca Highway to Heaven, Throb si Who's the Boss. Filmul sau de debut este Monster in the Closet, un horror din 1986. A fost distribuit si in serialul The Young and the Restless. In 1999 a jucat alaturi de Freddie Prinze Jr. in comedia romantica She's All That. Actorul a fost extrem de apreciat si pentru rolul din rolurile din Eight Below (2006) si Flags of Our Fathers( 2006).

Paul Walker si Freddie Prinze Jr.


Fast And Furious 6 va continua povestea bandei de super soferi, condusi de actorii Paul Walker si Vin Diesel, care scapa de lege in timp ce planuiesc si pun in practica diferite jafuri in intreaga lume.Dwayne Johnson (Luke Hobbs) care a debutat in Fast Five, este un agent al Serviciului de Securitate Diplomatic ce este insarcinat cu aducerea celor doi protagonisti in fata justitiei.

Gina Carano( Haywire) va detine din cate se pare rolul unui agent din Serviciul de Securitate Diplomatic aflat sub conducerea lui (Luke Hobbs) Dwayne Johnson, ea fiind singura femeie din echipajul de agenti guvernamentali.

Paul Walker in 2011

 

Vin Diesel a debutat pe scena teatrala la varsta de sapte ani. A scris, a jucat, a regizat si a finantat scurtmetrajul "Multifacial", care a fost vizionat la Festivalul de Film de la Cannes, in 1995. Urmatorul proiect a fost lungmetrajul "Strays", o drama urbana in care a jucat, fiind totodata regizor si producator. Filmul a fost selectat pentru Festivalul de Film din Sudan, in 1997 .A jucat in filme precum "Pledez vinovat?!/ Find me guilty" (2006), "Pe cont propriu/ A man apart" (2003), "Varful piramidei/ Boiler Room" (2000), "Salvati soldatul Ryan/ Saving Private Ryan" (1998). Este cunoscut pentru seria Riddick si Fast and Furious.

Vin Diesel in 2011


Justin Lin, care a regizat cel mai recent film din serie, a refuzat Terminator 5 pentru a se concentra pe filmarile de la Fast and Furious care vor avea loc in Anglia si Germania. Pentru fanii hard core ai seriei, aceasta nu va fi ultima parte: Universal a ajuns ca in urmatorii 5 ani vor lansa si partea a saptea a francizei.
 

Cel mai de succes film al seriei a fost cel lansat in 2011, Fast Five care a facut incasari mondiale de 626 de milioane de dolari, iar cel mai slab este considerat The Fast and the Furious: Tokyo Drift din 2006, singurul  in care nu apar protagonistii jucati de Vin Diesel si Paul Walker. Vin Diesel nu a fost prezent nici in 2 Fast 2 Furious (2003)

Distributia originala a filmului


Fast Five ( 2011)
Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson
Regie: Justin Lin
Buget: 125 de milioane de $
Incasari: 626 de milioane de $


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies