marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Luke Evans, de la zei antici la vampiri: starul din Immortals va fi Dracula intr-o noua adaptare

Dupa ce a fost Zeus in Immortals si Apollo in Clash of The Titans, Luke Evans va fi noul Dracula al studiourilor Universal. Evans a semnat contractul pentru filmul intitulat initial Dracula Year Zero, in care este spusa povestea originii faimosului vampir. Filmul are acum titlul simplu - Dracula.

Luke Evans, de la zei antici la vampiri: starul din Immortals va fi Dracula intr-o noua adaptare

Universal a produs foarte multe filme cu personaje literare infricosatoare si a dat tonul inca din 1931 cu Dracula. Azi, acest proiect spera sa spuna povestea originii lui Dracula pentru un public modern.

Initial Sam Worthington trebuia sa fie starul productiei, dar Universal a avut probleme cu bugetul iar proiectul a fost anulat de mai multe ori. Scenariul spune povestea unui tanar print care face totul pentru vietile sotiei lui si al copilului aflate in pericol din cauza unui sultan dornic de sange. Printul isi risca sufletul pentru a-i salva si astfel devine primul vampir din istorie. Filmarile vor incepe spre finalul acestui an, scenariul e semnat de Matt Sazama si Burk Sharpless.

 

Universal mizeaza pe diverse povesti reinventate pentru publicul modern si spera ca in anii urmatori sa aduca un nou film din seria Mumia, dar si un remake al celebrului Bride of Frankenstein.

 

Luke Evans are mai multe proiecte la activ cu studiourile Universal, ultimul sau film Fast and Furious 6 urmand sa se lanseze pe 24 mai. Evans va juca si in al treilea film din seria The Hobbit.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies