marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Luna august îți aduce pe PRO CINEMA combinația perfectă de acțiune și comedie

Îți plac filmele de acțiune despre furturi elaborate? Sau le preferi pe cele care îți fură zâmbete? Oricare ar fi răspunsul, luna august aduce la PRO CINEMA combinația perfectă dintre acțiune și comedie, cu eroi consacrați ai cinematografiei, precum Robert De Niro și Marlon Brando.
Luna august îți aduce pe PRO CINEMA combinația perfectă de acțiune și comedie
 
Rezervă-ți serile de miercuri pentru filme pline de adrenalină, cu actori celebri în rolurile principale. Pe 7 august, de la ora 20:30, „The Score”/„Scor final” îi aduce împreună pe Robert De NiroEdward Norton și Marlon Brando. Filmul spune povestea unui hoț experimentat ce încearcă să se retragă din lumea periculoasă a jafurilor, însă, promisiunea unei ultime lovituri grandioase îl ademenește înapoi. 



 

 
Jafurile pline de tensiune sunt laitmotivul serilor de miercuri, astfel, pe 14 august, de la ora 20:30, putem urmări „The Misfits”/„Inadaptaţii” – un film despre un grup infracțional atipic, ce îl recrutează pe Richard Price, interpretat Pierce Brosnan. Împreună, plănuiesc să fure lingouri de aur în valoare de milioane de dolari, păstrate la subsolul uneia dintre cele mai bine păzite închisori. Pierce Brosnan este și protagonistul filmului din 21 august, de la ora 20:30, „The Thomas Crown Affair”/„Aventură în doi”. Thomas Crown este un miliardar carismatic, care dezvoltă o pasiune pentru furtul unor picturi celebre. Astfel, o detectivă seducătoare pornește pe urmele lui, însă investigația se complică atunci când femeia se apropie prea tare de Thomas Crown.
 
În ultima zi de miercuri a lunii, 28 august, de la ora 20:30, puteți urmări „The Saint”/„Sfântul” - un film cu mult suspans, în care protagonistul este angajat de Mafia rusească pentru a fura o formulă secretă de la o tânără savantă. Val Kilmer îl interpretează pe „Sfânt”, un infractor ce își creează identități false, folosind nume de sfinți catolici. 



 

 
Dacă serile de miercuri îți aduc doza de adrenalină, serile de duminică te ajută să închei săptămâna cu zâmbetul pe buze, oferindu-ți multe comedii românești celebre. Începând cu 4 august, de la ora 20:30, comedia „Minte-mă frumos” are în prim-plan un cuplu, interpretat de Andi Vasluianu și Diana Dumitrescu, ce navighează provocările dating-ului online. Cel de-al doilea film din serie, „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” poate fi urmărit pe 11 august, de la ora 20:30, pe PRO CINEMA. Acesta păstrează doi dintre protagoniștii primului film, dar se axează pe povestea unei trupe de teatru ce se confruntă cu o mulțime de probleme. Din distribuție fac parte Codin Maticiuc și Emilian Oprea.
 
Pe data de 18 august, de la ora 20:30, „Nunți, botezuri și înmormântări” arată conflictul amuzant dintre doi vecini, interpretați de Șerban Pavlu și Gheorghe Ifrim. Iar pe 25 august, de la ora 20:30, „S-a furat mireasa”. Un cuplu ce caută o cale rapidă de a face bani, interpretat de către Cătălina Grama și Costi Diță, decide să fure mireasa unei nunți de interlopi. Însă, planul va fi dat peste cap, atunci când mireasa refuză să se mai întoarcă la familia ei. 
 
În luna august, PRO CINEMA îți răcorește serile de vară cu o selecție variată de filme.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies