marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lupita Nyong'o a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume in 2014 de catre revista People: povestea actritei care a ajuns un simbol la Hollywood intr-un an

Lupita Nyong'o a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume in 2014 de catre revista People. Actrita premiata cu Oscar in acest an pentru rolul secundar din 12 Years a Slave a impresionat cu tinutele spectaculoase, cu eleganta si frumusetea naturala.

Lupita Nyong o a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume in 2014 de catre revista People: povestea actritei care a ajuns un simbol la Hollywood intr-un an

GALERIE FOTO  Cele mai frumoase 10 femei din lume in 2014, conform People


 

 

In doar cateva luni Lupita Nyong'o a devenit dintr-o actrita debutanta si necunoscuta, intr-o actrita premiata cu Oscar, un style icon si cea mai dorita actrita din lume. Cei de la People au declarat-o in 2014 drept cea mai frumoasa femeie din lume.

In topul celor de la People, in primele 10 locuri se afla, in aceasta ordine: Keri Russell, Jenna Dewan-Tatum, Mindy Kaling, Pink, Amber Heard, Gabrielle Union, Molly Sims, Stacey Keibler si Kerry Washington.  Unele dintre alegeri au fost surprinzatoare, insa e clar ca cei de la People vor sa inceapa sa schimbe standardele de frumuste cu care ne-a obisnuit Hollywood-ul.

 

 

 

 

Lupita, in varsta de 31 de ani, s-a declarat onorata si flatata de titlul primit: "Este o bucurie si un compliment urias sa primesc acest titlu. Nu am visat niciodata ca se va intampla asta" a declarat actrita pentru revista People. Nascuta in Mexic si crescuta in Kenya, Lupita Nyong'o a impresionat in acest sezon de festivaluri cu tinutele ei impecabile. Cu un bun gust desavarsit si o eleganta aparte, actrita a avut curaj sa poarte culori puternice si aprinse, reusind de fiecare data sa fie numita cea mai bine imbracata, asa ca nu e de mirare ca revista People a plasat-o pe prima pozitie in acest an.

 

 

 

Lupita a mai spus ca a acceptat cu greu complimentele, dar spune ca cel mai bine se simte "atunci cand mi se spune ca sunt frumoasa fara sa am un strop de machiaj sau cand nu sunt imbracata intr-o rochie eleganta". In adolescenta, Lupita a avut curaj si a facut mai multe incercari si schimbari de look. "Am fost vopsita in toate culorile, mai putin blonda. Cred ca cea mai curajoasa schimbare a fost cand m-am tuns cheala. Mi-era frig si mi-a luat ceva timp pana m-am obisnuit".

 


De cateva luni, toata atentia a fost indreptata catrea ea si n-a fost ocolita nici de zvonuri amoroase, dupa ce presa tabloida a scris ca ar fi avut o relatie cu Jared Leto, castigatorul Oscarului pentru cel ami bun actor in rol secundar in 2014. Cei doi au fost foarte apropiati si au devenit buni prieteni, fiind mereu impreuna la galele de premiera din sezonul trecut.

 


La 31 de ani, Lupita Nyong'o este numele de pe buzele tuturor in aceasta perioada, dupa ce debutul ei din 12 Years a Slave a impresionat pe toata lumea. Desi este la primul ei rol cinematografic, Lupita, cea care o joaca pe Patsey, sclava de pe plantatia maleficului Edward Epps (Michael Fassbender), a devenit deja una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood.

 


In 12 Years a Slave, Lupita o joaca pe Patsey, o sclava ce culege bumbac pe plantatia stapanului Edward Epps (Michael Fassbender), dar care trebuie sa suporte si comportamentul violent al lui Epps. Una dintre cele mai tulburatoare scene din film este cea in care Patsey este biciuita fara mila de Epps, care vrea sa ii dea asa o lectie.

 


Lupita s-a nascut in Mexic, a crescut in Kenya si a fost educata in SUA. A absolvit Universitatea Yale, sectia Actorie si Arta Dramatica. Este fiica unui senator kenyan din Mexic, a facut cursuri de regie, dar si-a dorit de mica sa devina actrita.

 

In 2004, Lupita Nyong'o lucra ca asistenta de productie a lui Ralph Fiennes la filmul The Constant Gardener, pe platourile din apropierea casei ei, din Nairobi.  "Ralph m-a intrebat ce vreau sa fac cu viata mea, iar eu i-am raspuns, in cel mai timid mod, ca vreau sa fiu actrita. Iar el a oftat indelung si mi-a spus <<Lupita, apuca-te de actorie, doar daca nu poti trai fara ea. >>" a povestit actrita intr-un interviu pentru The Telegraph. La vremea aia a considerat intelept sfatul, tinand cont de cat de imprevizibila este actoria.

 

Cei de la Wire au numit-o chiar "Jennifer Lawrence a Kenyei" pentru forta actoriceasca pe care o are chiar de la debut, dar si pentru faptul ca imediat s-a facut placuta si a atras simpatia atat celor de la Hollywood, cat si a cinefililor. Brad Pitt a spus chiar ca vrea sa fie mentorul ei si are planuri mari din punct de vedere profesional, dupa ce s-a declarat vrajit de intepretarea ei din 12 Years a Slave, unde are si el un rol minor, dar important. El este si producatorul filmului.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies