marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lupita Nyong'o și-a lansat filmul Black Panther: Wakanda Forever și pe continentul-mamă

Actrița de origine kenyană a fost mândră că-și poate prezenta noul proiect cinematografic în Nigeria.

Lupita Nyong o și-a lansat filmul Black Panther: Wakanda Forever și pe continentul-mamă
„Black Panther: Wakanda Forever“ este unul dintre cele mai commentate filme de la ora actuală, continuarea filmului Marvel afro-futurist de mare succes din 2018, „Black Panther: Wakanda Forever“ dominând box office-ul nord-american, cu încasări de 67,3 milioane de dolari în weekend-ul recent încheiat.
 
„Wakanda Forever“ este un omagiu adus lui Chadwick Boseman, protagonistul primului film „Black Panther“, care a murit la doar 43 de ani din cauza cancerului de colon. Acesta apare acum în flashback-uri în rolul lui T'Challa, conducătorul regatului african fictiv Wakanda. După moartea lui T'Challa, Wakanda se află în conflict cu puterile lumii, inclusiv cu un regat subacvatic, şi se luptă pentru a-şi menţine autonomia.
 
Filmul îi mai are în distribuţie pe Letitia Wright în rolul lui Shuri, sora lui T'Challa, pe Lupita Nyong'o ca Nakia, pe Angela Bassett în rolul reginei Ramonda, precum şi pe Danai Gurira şi Winston Duke.
 
Premiera din Nigeria a fost un prilej de mare bucurie pentru Lupita Nyong'o, originară din Kenya, care a adus puțin din arta sa în inima continentului-mamă Africa.

 
„Povestea este Africa, povestea, chiar dacă știți că "Wakanda" este o țară fictivă, ne inspirăm din locuri reale în ceea ce privește cultura pe care o reprezentăm și inspirația noastră“, a spus regizorul filmului, Ryan Coogler, la premiera istorică din Lagos, Nigeria.


 

Acesta a fost un eveniment de anvergură - și prima dată când un film Marvel a avut o premieră la nivel local - cu un grup mare de actori, regizori și jurnaliști prezenți pe covorul negru.
 
FOTO: pagina oficială

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies