marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lupita Nyong'o si Pharrell Williams au devenit membri ai Academiei Americane de Film: Jason Statham si Michael Fassbender, inclusi in lista celor 271 de noi membri

Lupita Nyong'o, in varsta de 31 de ani, primeste astfel o noua recunoastere a talentului sau artistic, dupa ce a obtinut, in luna martie, premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar, cu interpretarea sclavei Patsy din filmul "12 ani de sclavie", de Steve McQueen. Insa, lista starurilor invitate pentru a vota la Oscar si a face parte din Academia Americana de Film contine nume surprise ca Jason Statham sau Barkhad Abdi.

Lupita Nyong o si Pharrell Williams au devenit membri ai Academiei Americane de Film: Jason Statham si Michael Fassbender, inclusi in lista celor 271 de noi membri


Alti doi actori care au avut roluri de exceptie in acest film, Michael Fassbender, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, si Paul Dano vor face parte din Academia de film americana, care are aproximativ 6000 de membri.


Pharrell Williams a data lovitura anul trecut cu melodia "Happy", nominalizata la Oscar si inclusa pe coloana sonora a filmului de animatie "Sunt un mic ticalos/ Despicable Me 2", care a ajuns pe primul loc in topurile muzicale din 20 de tari.

 


Printre cei 271 de noi membri ai Academiei de film americane acceptati anul acesta mai fac parte Jean-Marc Vallé (regizorul filmului "Dallas Buyers Club"), actorul somalez Barkhad Abdi (nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor secundar, in filmul "Captain Phillips"), actrita Sally Hawkins (care a jucat rolul surorii personajului interpretat de Cate Blanchett in "Blue Jasmine", de Woody Allen).

Jason Statham este numele surpriza de pe aceasta lista. Starul filmelor de actiune a reusit sa isi cladeasca o cariera de succes in acest domeniu si a castigat admiratia celor din breasla.

 

In total,271 de noi cineaste au fost invitati sa devina membri in cea mai prestigioasa institutie care recompenseaza realizarile cinematografice deosebite.

 

Noii membri ai Academiei de film americane vor vota castigatorii premiilor Oscar de anul viitor, care vor fi acordate pe 22 februarie, la Hollywood.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies