marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lupta pe care Ben Stiller a dus-o in secret timp de 2 ani. Actorul a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer de prostata

Unul dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood a facut un anunt socant. Ben Stiller a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer de prostata.
Lupta pe care Ben Stiller a dus-o in secret timp de 2 ani. Actorul a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer de prostata

Conform Vulture, actorul, in varsta de 50 de ani, a povestit in emisiunea lui Howard Stern, socul pe care l-a trait cand a aflat diagnosticul medicilor. "Vestea m-a lovit din senin, nu aveam idee. Daca medicii nu mi-ar fi recomandat sa fac testul nu as fi aflat nici pana acum" a spus acesta conform Daily Mail.


Stiller a dezvaluit a aflat de boala in urma cu 2 ani, cand medicii i-au spus ca are "o forma agresiva de cancer la prostata". In secret, acesta s-a operat si in doua luni, medicii i-au confirmat ca a scapat de cancer.


Tumoarea lui a crescut timp de cinci ani pana cand a fost descoperita, in urma unui test specific, pe care daca nu l-ar fi facut la timp, nu ar fi aflat nici acum.


Tot marti, actorul a scris si pe Twitter pentru prima data despre batalia dusa cu boala nemiloasa. Acesta a povestit ca momentul in care a aflat diagnosticul parca era desprins din filme. "Parca era scena, un moment perfect a la Walter White, doar ca eram eu si nimeni nu filma, de fapt" a povestit actorul.


Ben Stiller a mai spus ca dupa ce a aflat ca are cancer, a inceput sa se documenteze singur si a cautat pe Google si cazurile altor supravietuitori celebri ca Robert De Niro sau John Kerry.

"Faptul ca am facut testul (PSA Prostate Specific Antigen) mi-a salvat viata, de aceea va scriu acum" a fost mesajul actorului pe Twitter.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies