marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Macaulay Culkin de la izbucnirea scandalului legat de consumul de droguri. Cum au reactionat parintii sai cand au vazut pozele

La cateva saptamani de la aparitia zvonurilor potrivit carora starea de sanatate a lui Macaulay Culkin s-a inrautatit din cauza consumului excesiv de droguri, tatal acestuia si-a exprimat ingrijorarea cu privire la situatia sa.

Primele imagini cu Macaulay Culkin de la izbucnirea scandalului legat de consumul de droguri. Cum au reactionat parintii sai cand au vazut pozele

Desi nu au relatie foarte apropiata, Kit Culkin nu a ramas indiferent la articolele si pozele recent aparute in presa cu baiatul in varsta de 31 de ani, poze in care Macaulay nu arata deloc bine, fiind palid, neingrijit si foarte slabit. Chiar daca nu este convins ca starea de sanatate a actorului este atat de grava, acesta este sigur ca fiul sau are probleme.

“Cand am vazut fotografiile m-am gandit: Nu e bine deloc. Ori e pe moarte din cauza unei boli, ori din cauza drogurilor”, a declarat tatalui lui Macaulay Culkin, potrivit The Sun.

 


Si mama vitrega este de parere ca varianta potrivit careia actuala stare de sanatate a lui Macaulay se datoreaza consumului de droguri este una veridica. “Am auzit ca a negat zvonurile, dar pare ca ia droguri. Arata ingrozitor”, a spus aceasta.


La inceputul lunii august, in The National Enquirer a aparut un articol potrvit caruia actorul care a devenit celebru datorita rolurilor pe care le-a interpretat in celebra serie Home Alone a fost vazut foarte des achizitionandu-si diverse substante interzise.


"Cheltuieste si cate 6000 de dolari pe luna pe heroina si alte medicamente periculoase. Si-a transformat apartamentul din Manhattan intr-un spatiu privat in care consuma droguri. Petrece foarte multe ore acolo singur. Este dependent de heroina. Va fi mort in cateva luni daca cineva nu-l opreste", a declarat un apropiat, potrivit enquirer.com.

 


La o zi dupa aparitia acestor informatii, reprezentantii lui Macaulay Culkin au afirmat ca articolul prezinta date ”fale si insultatoare”. Reactia publicatiei americane nu a intarziat sa apara, acestia cerandu-i actorului sa faca niste teste de sange pentru a demonstra ca totul este o minciuna. ”Daca apropiatii lui Macaulay continua sa nege informatiile aparute in The Enquirer, noi suntem gata sa-i oferim oportunitatea sa faca teste de sange la un laborator particular”, au declarat acestia, potrivit dailymail.co.uk.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies