marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Madalina Ghenea a venit in Romania pentru a-si promova noul film, Dom Hemingway: cele mai frumoase imagini de la premiera

Madalina Ghenea a fost prezenta la un eveniment special, organizat cu ocazia lansarii filmului Dom Hemingway, in care romanca joaca alaturi de Jude Law. Fotmodelul devenit actrita i-a impresionat pe romani cu aparitia ei, dar si cu pasiunea cu care a vorbit despre cel mai important film al ei.

Madalina Ghenea a venit in Romania pentru a-si promova noul film, Dom Hemingway: cele mai frumoase imagini de la premiera


GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera Dom Hemingway din Romania

 

 

Dupa ce a fost la Toronto, alaturi de cele mai mari nume de la Hollywood, ca sa isi promoveze noul film, iata ca Madalina Ghenea a avenit si in Romania. Din 29 noiembrie, Dom Hemingwayt va putea fi vazut si in cinematografele din Romania. La eveniment, Madalina a atras toate privirile si a vorbit despre rolul ei, ce a atras-o la acest film si cum a fost colaborarea cu Jude Law.

 

 

 

Comedia neagra “Dom Hemingway” a fost lansata in premiera mondiala la Festivalul de Film de la Toronto, unde a primit deja recenzii foarte bune. Dom Hemingway se anunta o productie tipic britanica, plina de umor, adrenalina si actiune. Partenerul de platou al Madalinei Ghenea este Jude Law, in rolul protagonistului, Dom Hemingway, un faimos spargator de seifuri din Londra. Dupa roluri in importante productii italiene de mare public, actrita isi face acum debutul la Hollywood.


Cei doi au parte de o aventura plina de probleme in filmul regizat de Richard Shepard. Un spargator de seifuri (Jude Law) este eliberat dupa 12 ani de puscarie si pleaca in Franta dupa seful lui, de la care vrea sa recupereze banii ce i se cuvin. 

 

 

 

Comparata de presa internationala cu Sophia Loren, Madalina Ghenea se afla cu acest rol la primul ei film la Hollywood dupa ce in ultimii ani a jucat in cateva filme italiene. Cariera sa, in domeniul modei, a inceput pe cand avea doar 15 ani cand a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni, urmand sa participe la prezentari de moda din toata lumea, Romania, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franta sau Spania si sa colaboreze cu branduri renumite. In anul 2010 debuteaza in televiziune ca participanta la popularul concurs Ballando con le stele, difuzat de postul TV Rai Uno-Italia.

 

 

Filmul este distribuit in Romania de Ro Image 2000 si Prorom, iar premiera pe marile ecrane va avea loc pe 29 noiembrie.

 



Modifică setările cookies