marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Madalina Ghenea este Miss Univers in noul film al regizorului Paolo Sorrentino: vezi primul trailer pentru Youth, cu Michael Caine in rol principal

S-a lansat primul trailer pentru filmul "Youth" al regizorului italian Paolo Sorrentino, al carui film "The Great Beauty" a luat premiul Oscar pentru cel mai bun film strain, in 2014.

Madalina Ghenea este Miss Univers in noul film al regizorului Paolo Sorrentino: vezi primul trailer pentru Youth, cu Michael Caine in rol principal

 

Paolo Sorrentino se intoarce si isi provoaca publicul la o noua poveste despre regasirea artei si despre sufletul uman. "Youth" are si trailer, iar din distributie fac parte Michael Caine, Rachel Weisz, Paul Dano si frumoasa romanca Madalina Ghenea, care are un rol secundar.
 

"Youth" urmareste povestea unui dirijor de opera pensionat, care pleaca in vacanta cu fiica lui (Rachel Weisz) si prietenul ei regizor (Paul Dano). Dupa ce ajung la hotel, dirijorul se va confrunta din nou cu propria muzica, dupa ce primeste o invitatie de la Regina Elizabeta II sa participe la petrecerea aniversara a Printului Phillip.

 

 

In trailer, apare si frumoasa romanca Madalina Ghenea, pe podium, in costum de baie, cu o panglica pe care scrie Miss Universe. Intr-o alta scena, actrita apare aproape goala, in piscina, insa scena este foarte artistica.

 


Daca "The Great Beauty" ne-a invatat ceva, a fost modul impresionant prin care Sorrentino stie sa expuna sufletul artistului si framantarile acestuia, iar "Youth" se incadreaza perfect in acest tipar. Ramane de vazut zilele acestea, cand vor fi anuntate nominalizarile la Cannes, daca filmul lui Sorrentino va intra in competitie.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies