marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Madalina Ghenea este singura nou, desi abia se logodise. De ce s-a suparat Philipp Plein

Dupa ce si-au declarat amorul in public si si-au tatuat fiecare numele celuilalt, Philipp si-a sters toate fotografiile si filmele cu Madalina. Aceasta s-ar fi suparat cand milionarul ar fi incercat sa reia legatura cu fosta iubita.

Madalina Ghenea este singura nou, desi abia se logodise. De ce s-a suparat Philipp Plein

Pe 11 martie, Philip si Madalina declarau ca se iubesc nebuneste. Madalina si-a tatuat numele lui pe gat, iar neamtul milionar si-a scris pe brat Madalina. In mai putin de doua luni cei doi s-au si logodit si, ca un gest maret de dragoste, si-au tatuat amandoi, pe degete, si cate un inel in forma de cruce. Toate s-au petrecut cu viteza luminii. Cu aceeasi repeziciune cu care a evoluat, relatia lor s-a si incheiat.

Marul discordiei ar fi fost o conversatie dintre Plein si fosta sa iubita.


La numai cateva zile dupa ce s-a logodit la Paris cu Madalina, designerul ar fi incercat din rasputeri sa ia legatura cu Oxana Zagumennova, suparat ca modelul l-a sters din lista de prieteni. Madalina ar fi aflat de discutie chiar de la Oxana, lucru care a enervat-o. Asa ca s-a razbunat pe neamt publicand pe pagina ei de Instagram discutia dintre cei doi.

Citeste articolul in intregime pe www.stirileprotv.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies