marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Madalina Ghenea isi face debutul la Hollywood intr-un film impresionant, alaturi de Jude Law: vezi trailerul pentru Dom Hemingway si cand se va lansa in Romania

Madalina Ghenea debuteaza pe marile ecrane intr-o comedie neagra, Dom Hemingway, care ajunge si in cinematografele din Romania incepand cu 29 noiembrie.

Madalina Ghenea isi face debutul la Hollywood intr-un film impresionant, alaturi de Jude Law: vezi trailerul pentru Dom Hemingway si cand se va lansa in Romania

 

 

Dom Hemingway se anunta a fi o comedie neagra, plina de momente surprinzatoare, dar si emotionanta. De altfel, pelicula, regizata de Richard Shepard, a primit recenzii foarte bune la Festivalul de la Toronto, acolo unde a avut premiera mondiala.


Actorul de 39 de ani a avut-o alaturi partenera pe actrita romanca Madalina Ghenea. Cei doi au parte de o aventura plina de probleme in filmul regizat de Richard Shepard. Un spargator de seifuri (Jude Law) este eliberat dupa 12 ani de puscarie si pleaca in Franta dupa seful lui, de la care vrea sa recupereze banii ce i se cuvin.  Actrita a impresionat in trailer cu cateva scene incendiare in care apare in costum de baie sau intr-o rochie rosie aprins.

 

 

 

Actorul mexican Demian Bichir nominalizat la Oscar anul acesta va juca rolul fostului sef al lui Jude Law, in timp ce Emilia Clark, cunoscuta publicului pentru rolul din serialul Game of Thrones, va juca rolul fiicei lui Jude Law. Din distributie face parte si frumoasa romanca Madalina Ghenea, in rolul iubitei lui Jude Law. Saptamana trecuta actrita a fost si ea surprinsa pe platourile de la  Dom Hemingway.

 

 


Comparata de presa internationala cu Sophia Loren, Madalina Ghenea se afla cu acest rol la primul ei film la Hollywood dupa ce in ultimii ani a jucat in cateva filme italiene. Cariera sa, in domeniul modei, a inceput pe cand avea doar 15 ani cand a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni, urmand sa participe la prezentari de moda din toata lumea, Romania, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franta sau Spania si sa colaboreze cu branduri renumite. In anul 2010 debuteaza in televiziune ca participanta la popularul concurs Ballando con le stele, difuzat de postul TV Rai Uno-Italia.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies