marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Magic Mike, trailer interzis pentru o comedie fara perdea.  Filmul la care femeile sunt obligate sa mearga fara iubiti

In 1996 barbatii au avut-o pe Demi Moore in Striptease, in aceasta vara femeile au parte nu de unul, ci de 5 barbati care isi rup hainele de pe ei Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Matt Bomer si Joe Manganiello in comedia drama regizata de Steven Soderbergh. Filmul si-a lansat ieri un trailer interzis minorilor. Imaginile va vor arata de ce.

Magic Mike, trailer interzis pentru o comedie fara perdea. Filmul la care femeile sunt obligate sa mearga fara iubiti

GALERIE FOTO 20 de imagini noi din Magic Mike


Pentru ca Channing Tatum este unul dintre actorii care arunca box officeul in aer in America, indiferent de filmele in care joaca in ultima vreme, nu e de mirare ca s-a ajuns la ideea unul film inspirat din trecutul lui de stripper.


Dupa ce a terminat liceul in 1998 si a refuzat sa mearga la facultate desi primise o bursa sportiva, tanarul Channing Tatum a lucrat ca dansator exotic. 6 ani mai tarziu juca intr-un episod din CSI: Miami iar astazi face filme pe banda rulanta cu priza la publicul american.


 

" Magic Mike este un film amuzant. Este scris intr-o nota comica, insa dupa cum il stiti pe Soderbergh nu a fost regizat in stil comic. Multe din evenimentele din film sunt fictive. Nu s-au intamplat in realitate" a declarat Channing Tatum care apare gol golut in noul trailer lansat de Warner Bros.


 

Nu e singurul care apare in scene in care hainele sunt aruncate in aer iar abdomenele bine facute fac femeile sa lesine.  Alaturi de el apar cativa dintre cei mai sexy actori ai momentului in SUA: Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Matt Bomer si Joe Manganiello. Dintre toti se pare ca doar Joe Manganiello, starul serialului True Blood, este singurul aproape de o scena nud frontala.  Se pare ca actorul era singurul care nu era stanjenit de natura filmului.

"Noi ne uitam unul la altul si radeam. Insa Joe Manganiello era singurul serios si gata mereu de scenele mai puternice. Era tot timpul in pielea personajului si ne spunea  <Hai s-o facem!>" a declarat Tatum.

Tatum a marturisit ca nu i-a placut niciodata meseria de stripper, dar a fost atras de acest domeniu intr-un moment al vietii in care avea nevoie de ceva provocator, stimulant, pentru a se decide ce va face mai departe in viata.
 

Sunt foarte multe scene de dans exotic  si cu nuditate in film, insa McConaughey are o secventa solo de dans care a lasat pe multi cu gura cascata, au dezvaluit producatorii. "I-am dat cateva sfaturi, insa nu l-am ajutat la dans foarte mult. Este bestial" a povestit Channing Tatum.  In timpul filmarilor McConaughey a ramas si fara delicatii chiloti tanga atunci cand un extra i-a rupt complet de pe el, din greseala.

In trailerul recent lansat in ipostaze fierbinti apare si actorul Matt Bomer, vedeta din seriale precum „White Collar”, „Chuck”, „Traveler” sau „Tru Calling”care a dezvaluit la inceptul acestui an ca este gay.

"A fost criminal la filmari. Ne-am distrat foarte mult.  Va anunt ca este un nou grup de barbati in oras. Nu a mai fost un film ca acesta inainte, asa ca astept  foarte mult sa vad cum vor reactiona fanii.  Cea mai grea scena a fost cea in care trebuia sa apar in tanga. Nu am mai purtat pana acum asa ca nici nu stiam cum sa mi-i pun" a dezvaluit Matt Bomer intr-un interviu pentru MTV.


Mike (Channing Tatum) e stripper profesionist care stie sa se descurce in viata. Cand il cunoaste pe The Kid (Alex Pettyfer), il ia sub aripa sa pentru a-l invata cum sa fie stripper, sa agate femei si sa faca rost de bani. Dar adevarata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci... tamplaria. Asa ca visul lui e sa faca scaune, mai putin sa danseze in jurul lor... Oare va ajunge Mike Meseriasu’ sa-si vada visul cu ochii sau e atat de bun la striptease incat nu poate sa iasa de bunavoie din acest stil de viata?  Magic Mike se va lansa in Romania pe 20 iulie.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies